Padeltraining senioren

Om training te kunnen volgen dien je lid te zijn van GLTV. Ben je nog geen lid?
Klik dan hier voor meer informatie en schrijf je in als lid
Nadat je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt, kun je je inschrijven voor de trainingen. Als proef- of zomerlid kun je ook inschrijven voor de trainingen, je proef- of zomer lidmaatschap wordt dan omgezet in een gewoon lidmaatschap. 

Mogelijkheden voorjaar
Padeltraining wordt aangeboden in groepen van 4 deelnemers in een trainingscyclus van 6 lessen op maandag / donderdag en 7 lessen op woensdag. De lessen worden om de 2 weken gegeven. Deze trainingscyclus loopt tot de zomervakantie en er wordt niet getraind tijdens de schoolvakanties. De groepen worden zoveel mogelijk op sterkte ingedeeld. Ook kun je aangeven met wie je samen ingedeeld wilt worden. Tevens is het mogelijk om je als compleet groepje van 4 op te geven. 

Ook dit voorjaar hebben (nieuwe) leden die nog NIET eerder training hebben gevolgd VOORRANG op leden die al één keer of vaker training hebben gevolg (in een cyclus van 5 lessen of meer).  

Wanneer en kosten
Maandagavond voor senioren van 19.00 tot 22.00 uur (Carlo) 
Woensdagavond voor senioren van 19.00 tot 22.00 uur (Frank)
Donderdagavond voor senioren van 19.00 tot 22.00 uur (Carlo)
De lessen duren 1 uur. De kosten voor een cyclus van 6 resp. 7 lessen zijn € 84,= resp. € 98,= per persoon. 

Inschrijftermijn en start trainingen
Je kunt inschrijven t/m zondag 25 februari, echter vol is vol.
De trainingsindeling ontvang je in de week van maandag 4 maart.
De eerste trainingen starten in de week van maandag 11 maart. 

Trainingscycli
De zijn 2 trainingscycli (om de 2 weken les) welke worden gehouden in de perioden:

  • augustus t/m december (ca. 7 lessen - om de 2 weken les)
  • januari t/m juli (ca. 7 lessen - om de 2 weken les)

Vanaf de zomer van 2024 zullen de lessen worden gegeven van de zomervakantie tot de kerstvakantie en van de kerstvakantie tot de zomervakantie - de trainingen lopen dan gelijk met de tennistrainingen en dan kunnen we gemakkelijk de trainers uitwisselen indien nodig.

Tussentijds instromen?
Overleg met de trainingscoördinator wat de mogelijkheden zijn. 

Meer informatie?
Trainingscoördinator padel Erik van den Eijnde, gsm 06-20861770, mail [email protected]
Padeltrainers Carlo van Schijndel, gsm 06-22388465, mail [email protected] en Frank Kanters, gsm 06-48828324, mail [email protected].

Indien je voor de trainingen inschrijft, ga je akkoord met het GLTV lesreglement. Zie bijlage bij deze pagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat als een les uitvalt door slechte weersomstandigheden, deze worden ingehaald in de verhouding 2:1. Ofwel 2 lessen uitval zorgen voor 1 inhaalles en dit met een maximum van 1 inhaalles per cyclus.

Let op: je dient wel ingelogd te zijn op de website om te kunnen inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie over inloggen 

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN!

Lesreglement 2023 GLTV - najaar.pdf Training voorjaar 2024 - PADEL - DEFINTIEVE indeling - 2024-03-20 - gewijzigd.pdf Overzicht data jaartraining junioren en senioren 2023 - 2024 - DEF - 2024-03-04.pdf