Trainersteam

Contactgegevens trainers - padel

                 
Frank Kanters - 06-4882 8324                        Carlo van Schijndel - 06-2238 8465
[email protected]                                     [email protected]
 

GLTV prijs zich gelukkig om te kunnen beschikken over 2 echte clubtrainiers voor padel. Op dit moment volgen ruim 70 leden met veel plezier padeltraining.

Ras Gemertenaar Carlo van Schijndel is vanaf het eerste moment padeltrainer van GLTV. Hij is al ruim 20 jaar tennistrainer en heeft in het verleden ook squashtrainingen verzorgd. Daarnaast heeft Carlo in het verleden ook al vele uren als tennisspeler op de baan gestaan bij GLTV. En ook KNLTB competitie en toernooien gespeeld. Padel is een mengvorm van tennis en squash. Niet meer dan logisch dat Carlo deze nieuwe sport heeft omarmt en zich hierop volledig heeft toegelegd. Hij wil zijn fanatisme en passie voor deze sport graag met jullie delen. Carlo geeft op maandag en donderdag les.

Deze zomer (2023) komt Frank Kanters het team versterken. Frank is ook woonachtig in Gemert en heeft hier ruim 29 jaar squash gespeeld. Toen dit niet meer mogelijk was in Gemert is hij gaan padellen. Eerst in Helmond en toen hier de padelbanen werden geopend in Gemert. Hij is al zeer snel verslaafd geraakt aan het spelletje en vindt het ook leuk om anderen te enthousiasmeren voor padel. Daarom is hij begonnen met zijn opleiding tot padeltrainer en deze heeft hij begin van dit jaar (2023) met goed gevolg afgesloten. Nu hij zijn diploma op zak heeft wil Frank ook graag zijn passie met jullie delen en jullie helpen om nog meer uit het spelletje te halen. Frank geeft les op woensdag. 

Contactgegevens trainers - tennis

Deze zomer (2023) zullen er verschillende trainers bij GLTV tennisles geven. Zij zullen, ook met veel plezier, aan ruim 100 leden les gaan geven.

Op maandag en woensdag zal Roy Schoenmakers (06-4627 4216, [email protected]) les komen geven. Hij is woonachtig in Eindhoven en zijn passie voor tennis gaat al ver terug. Op jonge leeftijd wist hij bijna elke dag wel de tennisbaan te vinden. En ook nu staat hij, als tennistrainer, nog met veel plezier op de baan. En wil hij graag zijn passie met jullie delen en samen doelen stellen en realiseren. Naast tennis heeft hij ook een passie voor ondernemen.

Op donderdag zal Mark van der Linden (06-5461 8694, [email protected]) les geven. Hij is woonachtig in Helmond en werkt al ruim 20 jaar, met veel plezier, als tennisleraar in de regio. Hij is op 10 jarige leeftijd begonnen met tennissen en heeft toen ook jaren zelf training gevolgd. En daarna ook vele malen KNLTB competities en toernooien gespeeld in de regio. Hij is een echte liefhebber van het spelletje en wil dit ook graag met jullie delen. Naast trainer is hij ook (gedeeltelijk) eigenaar van BMT tennis.

Op vrijdag zal Remco Landsheer (06-4193 6002, [email protected]) les geven. Hij is woonachtig in Rosmalen waarhij al vanaf zijn 12e jaar tennist. Na het CIOS ben ik tennistrainer geworden. Iets wat ik nu al weer 35 jaar doe / heb gedaan bij diverse verenigingen. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik de ALO in deeltijd gedaan en geef ik ook gymlessen op een school.  Ook tennis ik zelf nog, naast wielrennen en sinds kort ook padel. Ik hoop de groepen op vrijdag enthousiast te krijgen om lekker te trainen en ik heb er zin om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. 

Voor meer informatie over de trainingen kan je contact opnemen met:
Erik van den Eijnde 06-20861770 of mail [email protected]