Trainersteam

Contactgegevens trainers - padel

       
Frank Kanters - 06-4882 8324
[email protected] 
       

Carlo van Schijndel - 06-2238 8465
[email protected]
 

GLTV prijs zich gelukkig om te kunnen beschikken over 2 echte clubtrainiers voor padel. Op dit moment volgen veel leden met veel plezier padeltraining.

Ras Gemertenaar Carlo van Schijndel is vanaf het eerste moment padeltrainer van GLTV. Hij is al ruim 20 jaar tennistrainer en heeft in het verleden ook squashtrainingen verzorgd. Daarnaast heeft Carlo in het verleden ook al vele uren als tennisspeler op de baan gestaan bij GLTV. En ook KNLTB competitie en toernooien gespeeld. Padel is een mengvorm van tennis en squash. Niet meer dan logisch dat Carlo deze nieuwe sport heeft omarmt en zich hierop volledig heeft toegelegd. Hij wil zijn fanatisme en passie voor deze sport graag met jullie delen. Carlo geeft op maandag en donderdag les.

Afgelopen zomer (2023) is Frank Kanters het team komen versterken. Frank is ook woonachtig in Gemert en heeft hier ruim 29 jaar squash gespeeld. Toen dit niet meer mogelijk was in Gemert is hij gaan padellen. Eerst in Helmond en toen hier de padelbanen werden geopend in Gemert. Hij is al zeer snel verslaafd geraakt aan het spelletje en vindt het ook leuk om anderen te enthousiasmeren voor padel. Daarom is hij begonnen met zijn opleiding tot padeltrainer en deze heeft hij begin van dit jaar (2023) met goed gevolg afgesloten. Nu hij zijn diploma op zak heeft wil Frank ook graag zijn passie met jullie delen en jullie helpen om nog meer uit het spelletje te halen. Frank geeft les op woensdag. 

Contactgegevens trainers - tennis

Dit najaar (2023) zullen de trainingen gegeven gaan worden door onze nieuwe clubtrainer Thijs ten Haaf. Thijs is 22 jaar en komt van Joffe van der Heijden Tennis. Hij zal tot de kerstvakantie op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagochtend gaan trainen. Na de kerstvakantie is hij volledig voor GLTV beschikbaar.

Thijs is met zijn 6e al begonnen met tennis en speelt dit nog steeds erg fanatiek. Daarnaast is hij erg sportief en gaat op vakanties vaak moutainbiken en skie├źn / snowboarden. In 2018 is hij begonnen met lesgeven via Joffe van der Heijden Tennis. Ondertussen heeft hij zijn A-licentie gehaald en zal hij komend jaar zijn B-licentie gaan halen. In 2021 heeft Thijs ook de trainerscursus voor padel met goed gevolg afgerond. Op dit moment woont Thijs in Tilburg waar hij zijn opleiding International Business Studies heeft afgerond. Thijs is een gezelligheidspersoon en vindt plezier hebben naast de baan ook belangrijk (net zoals plezier hebben op de baan).  

Thijs begin dit najaar met tennistraining te geven. Maar hij kan dus ook padeltraining geven. Dit zal in eerste instantie nog door Carlo en Frank gedaan worden.

 

Thijs ten Haaf - 06-18936753 of [email protected].

 

Voor meer informatie over de trainingen kan je contact opnemen met:
Erik van den Eijnde 06-20861770 of mail [email protected]