Trainersteam

Contactgegevens trainers

Tennis
Emiel Gilbers
06-2046 0684
[email protected]
 
Padel
Carlo van Schijndel
06-2238 8465
[email protected]


GLTV trainers zijn vol ambitie

GLTV prijst zich gelukkig te kunnen beschikken over 2 echte clubtrainers. Emiel Gilbers is de tennistrainer en Carlo van Schijndel verzorgt de padeltrainingen. Op dit moment krijgen ruim 300 GLTV leden met veel plezier training van

Emiel Gilbers is al meer dan 20 jaar tennisleraar en doet dit met veel plezier. Ook heeft hij sinds 5 jaar mijn padellicentie gehaald en kan ook padeltraining geven. hij verzorgt alle soorten trainingen, van beginners tot gevorderd voor jong en oud en voor alle niveaus. Ook selectietrainingen, competitietrainingen en privétrainingen. In deze trainingen staat plezier voorop en dat je ook iets leert natuurlijk ook! Naast de training op de baan vindt hij het ook erg leuk om activiteiten naast de trainingen te organiseren.

Ras Gemertenaar Carlo van Schijndel is de eerste padeltrainer van GLTV. Carlo is al ruim 20 jaar tennistrainer en heeft in het verleden ook squashtrainingen verzorgd. Padel is een mengvorm van tennis en squash. Niet meer dan logisch dat Carlo deze nieuwe sport heeft omarmt en zich hierop volledig heeft toegelegd.

Voor meer informatie over de trainingen kan je contact opnemen met:
Erik van den Eijnde 06-20861770 of mail [email protected]