Padeltraining senioren

Om training te kunnen volgen dien je lid te zijn van GLTV. Ben je nog geen lid?
Klik dan hier voor meer informatie en schrijf je in als lid
Nadat je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt, kun je je inschrijven voor de trainingen. Als proef- of zomerlid kun je ook inschrijven voor de trainingen, je proef- of zomer lidmaatschap wordt dan omgezet in een gewoon lidmaatschap. 

Mogelijkheden 
We hebben in een jaar 2 cyclussen: de 1e van de kerstvakantie tot de zomervakantie en de 2e van de zomervakantie tot de kerstvakantie. We gaan nu de 2e cyclus aanbieden van de zomervakantie tot de kerstvakantie. Deze bestaat uit 7 lessen die om de 2 weken worden gegeven. Er zal door Frank Kanters (FK) en Carlo van Schijndel (CvS) training worden gegeven op maandag (CvS) / woensdag (FK) / donderdag (CvS) van 19.00 - 22.00 uur. Hiervoor kan je je NU aanmelden. Het is daarbij mogeljk om aan te geven met wie je samen ingedeeld wil worden EN om je als ocmplete groep van 4 op te geven. 

Ook dit voorjaar hebben (nieuwe) leden die nog NIET eerder training hebben gevolgd VOORRANG op leden die al één keer of vaker training hebben gevolg (in een cyclus van 5 lessen of meer).

De training wordt gegeven in een groep van 4 personen op 1 baan. De trainingsduur is 1 uur en de kosten bedragen € 98,= per persoon per trainingscyclus van 7 trainingen (om de week). 

PS. We willen kijken of we voor onze senioren ook overdag padelles kunnen aanbieden. Deze lessen zullen gegeven worden door onze trainer Thijs ten Haaf. Thijs is onze tennistrainer en tevens een ervaren padeltrainer die deze cyclus ook onze junioren padelles gaat geven. Mocht je geinteresseerd zijn, dan dit graag doorgeven aan de trainingscoördinator (zie hieronder). Dit met naam, niveau (beginner / recreant / gevorderd) en wanneer je beschikbaar bent. Dan gaan we in onderling overleg met de trainer kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Inschrijftermijn en start trainingen
Je kunt inschrijven t/m vrijdag 28 juni. Echter vol = vol.
De trainingsindeling ontvang je in de week van maandag 12 augustus.
De eerste trainingen starten in de week van maandag 19 augustus. 

Tussentijds instromen?
Overleg met de trainingscoördinator wat de mogelijkheden zijn. 

Meer informatie?
Trainingscoördinator: Erik van den Eijnde, gsm 06-20861770, mail [email protected]. Of onze padeltrainers Carlo van Schijndel, gsm 06-22388465, mail [email protected] en Frank Kanters, gsm 06-48828324, mail [email protected].

Indien je voor de trainingen inschrijft, ga je akkoord met het GLTV lesreglement. Zie bijlage bij deze pagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat als een les uitvalt door slechte weersomstandigheden, deze worden ingehaald in de verhouding 2:1. Ofwel 2 lessen uitval zorgen voor 1 inhaalles en dit met een maximum van 1 inhaalles per cyclus.

Let op: je dient wel ingelogd te zijn op de website om te kunnen inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie over inloggen 

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE TRAINING.

Lesreglement 2023 GLTV - najaar.pdf Training voorjaar 2024 - PADEL - DEFINTIEVE indeling - 2024-03-20 - gewijzigd.pdf Overzicht data jaartraining junioren en senioren 2023 - 2024 - DEF - 2024-03-04.pdf Lesreglement 2024 GLTV - najaar.pdf Overzicht data jaartraining PADEL senioren 2024 - 2025 - 2024-06-08.pdf