Padeltraining junioren

Om training te kunnen volgen dien je lid te zijn van GLTV. Ben je nog geen lid?
Klik dan hier voor meer informatie en schrijf je in als lid.
Nadat je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt, kun je je inschrijven voor de trainingen. Als proef- of zomerlid kun je ook inschrijven voor de trainingen, je proef- of zomer lidmaatschap wordt dan omgezet in een gewoon lidmaatschap.

Mogelijkheden
Vanzelfsprekend kunnen onze junioren trainen onder leiding van een gecertificeerde KNLTB trainer. In een jaar hebben we 2 cyclussen: de 1e van de kerstvakantie tot de zomervakantie en de 2e van de zomervakantie tot de kerstvakantie. We gaan nu de 2e cyclus aanbieden van de zomervakantie tot de kerstvakantie. Er kan in deze periode overdag getraind worden op dinsdag / woensdag / vrijdag. Hiervoor kan je je nu aanmelden. Daarbij is het op dit moment nog erg onzeker of we de dinsdag kunnen aanbieden (dus hier altijd een alternatieve dag ook opgeven).

PS. Mocht je niet op deze dagen kunnen dan graag een mail sturen naar de trainingscoördinator. We gaan dan kijken wat er nog meer mogelijk is.

Aan de hand van de inschrijvingen zal blijken of we ook voldoende animo hebben om op alle dagen de training te kunnen aanbieden. De trainingsgroepen worden door de clubtrainer Thijs ten Haaf zoveel mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd en padelvaardigheden.

We bieden training aan voor groepen van maximaal 8 junioren. En dit zijn trainingen voor 1 keer 1 uur per week.

Type pakketten
Je komt dan in het Basis Plus pakket – 1x per week trainen. In dit pakket is deelname aan KNLTB competitie in het voorjaar / najaar inbegrepen (dit zal dan voor de 1e keer naar verwachting pas voorjaar 2025 zijn). Evenals de clubkampioenschappen en alle clubactiviteiten en daarnaast 1x per week training. De kosten voor de training van de zomervakantie tot de kerstvakantie – 14 lessen – zijn € 123,50 voor 1 keer 1 uur per week.

Inschrijftermijn en start trainingen
Je kunt inschrijven t/m vrijdag 28 juni. Het trainingsschema met trainingsdata staat als bijlage hieronder toegevoegd. Er wordt in principe niet getraind tijdens de schoolvakanties – deze kunnen af en toe wel gebruikt worden om inhaaltrainingen te organiseren (mocht dit nodig zijn). De trainingstijden ontvang je in de week van maandag 12 augustus. De eerste trainingen starten in de week van maandag 26 augustus (of wellicht aantal jeugdgroepen al in de week van maandag 19 augustus).

Proeflessen / tussentijds instromen
Wil je kennismaken met de padelsport, maar wil jij je nog niet direct voor een lessenreeks inschrijven? Dan is een proefles misschien iets voor jou. Het is mogelijk om eenmalig twee proeflessen te krijgen. Dit is een ideale manier om tennis te verkennen. Onze trainer staat klaar om jou te begeleiden, ongeacht je ervaringsniveau. Tijdens de proefles maak je kennis en ontdek je hoe leuk en toegankelijk tennis kan zijn. Rackets zijn aanwezig. Sportieve kleding en sportschoenen is ons advies. Interesse? Stuur dan een app naar Geert Wassenberg (06-55810398) of mail [email protected]. Vermeld daarbij je naam, leeftijd, niveau (beginner / recreant / gevorderd) en wanneer je beschikbaar bent. Dan stemmen we in onderling overleg met de trainer met jou een geschikt moment af.

Wil je graag direct tussentijds instromen, neem dan contact op met onze trainingscoördinator. Hij bekijkt in overleg met clubtrainer of het mogelijk is om je in een bestaande groep in te passen. Het trainingstarief zal in dat geval pro rato worden aangepast.

Goed om te weten

  • Om te kunnen trainen dien je lid te zijn van GLTV. Het lidmaatschap geldt voor een heel kalenderjaar en is verschuldigd naast de kosten van de pakketten. 
  • Indien je voor de trainingen inschrijft, ga je akkoord met het GLTV lesreglement. Zie bijlage bij deze pagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat als een les uitvalt door slechte weersomstandigheden, deze worden ingehaald in de verhouding 2:1. Ofwel 2 lessen uitval zorgen voor 1 inhaalles. Dit met een maximum van 2 inhaallessen.
  • Geef je voorkeursdag aan voor de training (je kan echter nog steeds worden ingedeeld op de andere trainingsdag)!

Meer informatie?
Neem contact op met trainingscoördinator: Erik van den Eijnde, gsm 06-20861770, email [email protected]. Of met onze trainer Thijs ten Haaf, gsm 06-18936753, email [email protected].  

Let op: je dient wel ingelogd te zijn op de website om te kunnen inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie over inloggen website.  

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE TRAINING.   

Lesreglement 2024 GLTV - najaar.pdf Overzicht data jaartraining PADEL junioren EN TENNIS 2024 - 2025 - 2024-06-08.pdf