Informatie jeugd lidmaatschappen

GLTV biedt de jeugdlidmaatschappen in pakketvorm aan. Dit met de bedoeling om naast het lidmaatschap en de training de deelname aan competitie en toernooien, maar ook de gezelligheidsevenementen, te bevorderen. 

  Basis pakket Basis plus pakket All-in pakket
Lidmaatschap x x x
Ledenpas KNLTB x x x
Onbeperkt vrij tennissen x x x
ca. 34 tennislessen van 1 of 1,5 uur (1x per week)   x  
ca. 68 tennislessen van 1 of 1,5 uur (2x per week)     x
KNLTB competities   x x
Clubkampioenschappen   x x
Clubactiviteiten   x x
Open jeugd toernooi     x


Basis pakket
Het basispakket is het GLTV lidmaatschap. Hiermee kun je onbeperkt vrij tennissen en padel spelen. Dit lidmaatschap loopt gelijk met het kalenderjaar en is verschuldigd naast de kosten van of het Basis plus pakket of het All-in pakket.
Klik hier voor meer informatie en de kosten van het lidmaatschap.

Basis plus pakket
In dit pakket is gedurende ca. 34 weken 1 x per week 1 of 1,5 uur training inbegrepen. Daarnaast omvat dit pakket deelname aan KNLTB competitie in voor- en najaar (verplicht) Evenals de clubkampioenschappen en alle clubactiviteiten.

All-in pakket 
In dit pakket is gedurende ca. 34 weken 2 x per week 1 of 1,5 uur training inbegrepen. Daarnaast alles van het pakket Basis Plus en bovendien deelname aan het GLTV Open Jeugdtoernooi (verplicht).

Training
De training maakt onderdeel uit van het Basis plus pakket en het All-in pakket. We kennen 2 trainingscyclussen in een jaar (na kerstvakantie tot zomervakantie EN na zomervakantie tot kerstvakantie). In deze perioden bieden we trainingen aan voor groepen van (bij voorkeur) maximaal 8 junioren. De trainingsgroepen worden door onze tennistrainer zoveel mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd en tennisvaardigheden. Klik hier meer informatie omtrent de opzet en kosten van de trainingen.

  • kleur Rood/Oranje: leeftijd van plm 6 t/m 10-12 jaar
  • kleur Groen/Geel: leeftijd van 10-12 jaar t/m 17 jaar 

Tussentijds instromen
Wil je tussentijds instromen, neem dan contact op met Erik van den Eijnde (06-2086 1770). Hij bekijkt in overleg met jou of het mogelijk is om je in een bestaande groep in te passen. Het desbetreffend pakket tarief zal in dat geval pro rato worden aangepast.

KNLTB competities
Deze competities worden door de KNLTB georganiseerd op zondagen. Dit omvat voor alle categorie├źn spelers (blauw, rood, oranje, groen en geel) in het voorjaar 7 speeldagen en in het najaar 5 speeldagen. De kleurcategorie waaronder je valt is afgestemd op de leeftijd en individuele mogelijkheden van kinderen. Vijf kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: blauw, rood, oranje, groen en geel. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten, waarbij geel de laatste categorie betreft: t/m 17 jaar.

Clubkampioenschappen en Open jeugd toernooi
Jaarlijks worden op het park gezellige jeugd clubkampioenschappen gehouden. Voor trainende jeugdleden is deelname verplicht, tenzij het jeugdlid zich uiterlijk 3 weken voor aanvang afmeldt i.v.m. een verhindering. Bij een all-in pakket behoort daarnaast ook deelname aan het Open Junioren toernooi.

Clubactiviteiten
Verder verzorgt de jeugdcommissie nog enkele andere activiteiten waarvoor je bij een Basis plus pakket en All-in pakket vrijblijvend en kosteloos kunt inschrijven. Denk aan: TenTennis (tenniskamp), Piet en Friet toernooi, Jeugduitje met BBQ, Toss-activiteiten etcetera.

Goed om te weten

Alle pakketen lopen gelijk met het kalenderjaar en worden in 2 termijnen in rekening gebracht. Opzeggen kan tot uiterlijk 1 december van het lopende jaar. Het lidmaatschap stopt dan op 31 december van het lopende jaar. De kosten van het lidmaatschap worden direct begin van het jaar geincasseerd. 

Kosten

Voor de kosten zie de verwijziging op deze pagina naar de pagina's voor het lidmaatschap en voor de trainingen van de junioren.

Vragen?
Neem contact op met Jelske van der Nieuwenhof, mobiel 06-4101 0742 of e-mail [email protected]