Tennistraining senioren

Om training te kunnen volgen dien je lid te zijn van GLTV. Ben je nog geen lid?
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in als lid
Nadat je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt, kun je je inschrijven voor de trainingen. Als proef- of zomerlid kun je ook inschrijven voor de trainingen, je proef- of zomer lidmaatschap wordt dan omgezet in een gewoon lidmaatschap. 

Keuzemogelijkheden en kosten VOORJAAR
De komende voorjaarcylclus loopt van na de kerstvakantie tot de zomervakantie. Deze bestaat uit 19 lessen. Er zal training worden gegeven door Thijs ten Haaf op alle door de weekse avonden van 19.00 - 22.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 - 12.00 uur. Hiervoor kan je binnenkort aanmelden. Geen wel minimaal 2 avonden op waarop je kunt trainen (met 1e en 2e voorkeur).

Je kan lessen in een groep van 8 personen op 2 banen. De trainingsduur is 1 uur en de kosten bedragen € 170,= per persoon per trainingscyclus van 19 trainingen.

Inschrijftermijn en start trainingen NAJAAR
Je kunt inschrijven t/m vrijdag 22 december. Echter vol = vol.
De trainingsindeling ontvang je in de week van maandag 1 januari.
De eerste trainingen starten in de week van maandag 8 januari. 

Trainingscycli
Er zijn 2 trainingscycli namelijk:

  • NAJAAR : van zomervakantie tot kerstvakantie (deze laatste keer wat korter - slechts vanaf de herfstvakantie - 8 lessen - lesmogelijkheden op ma / wo / vr avond en zaterdagochtend)
  • VOORJAAR : van de kerstvakantie tot zomervakantie (oktober t/m maart - ca. 19 lessen - lesmogelijkheden op alle avonden en zaterdagochtend)

Tussentijds instromen
Wil je tussentijds instromen, neem dan contact op met de trainingscoordinator. Hij bekijkt in overleg met de clubtrainer of het mogelijk is om je in een bestaande groep in te passen. Het trainingstarief zal in dat geval pro rato worden berekend.

Meer informatie?
Trainingscoordinator: Erik van den Eijnde, 06-20861770, email [email protected]. Of onze trainer Thijs ten Haaf, 06-18936753, email [email protected].

Indien je voor de trainingen inschrijft, ga je akkoord met het GLTV lesreglement. Zie bijlage bij deze pagina. Belangrijk hierbij te vermelden is dat als een les uitvalt door slechte weersomstandigheden, deze worden ingehaald in de verhouding 2:1. Ofwel 2 lessen uitval zorgen voor 1 inhaalles en dit met een maximum van 2 inhaallessen voor de cyclus van kerstvakantie tot zomervakantie.

Let op: je dient wel ingelogd te zijn op de website om te kunnen inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie over inloggen website.

DE INSCHRIJVING VOOR DE TRAINING IS GESLOTEN.

 

Overzicht data TENNIS training junioren en senioren 2023 - 2024 - DEF - 2023-09-20.pdf Lesreglement 2024 GLTV - voorjaar.pdf Training voojaar 2024 - TENNIS - 2024-02-04 - DEF.pdf