Tennistraining senioren

Om training te kunnen volgen dien je lid te zijn van GLTV. Ben je nog geen lid?
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in als lid
Nadat je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt, kun je je inschrijven voor de trainingen. Als proef- of zomerlid kun je ook inschrijven voor de trainingen, je proef- of zomer lidmaatschap wordt dan omgezet in een gewoon lidmaatschap. 

Mogelijkheden
We hebben in een jaar 2 cyclussen: de 1e van de kerstvakantie tot de zomervakantie en de 2e van de zomervakantie tot de kerstvakantie. We gaan nu de 2e cyclus aanbieden van de zomervakantie tot de kerstvakantie. Deze bestaat uit 14 lessen. Er zal training worden gegeven door Thijs ten Haaf op alle door de weekse avonden van 19.00 - 22.00 uur. Hiervoor kan je je nu inschrijven. Geef wel minimaal 2 avonden op waarop je kunt trainen (met 1e en 2e voorkeur). Daarbij is het op dit moment nog erg onzeker of we de dinsdag kunnen aanbieden (dus hier altijd een alternatieve dag ook opgeven).

PS. We willen kijken of we voor onze senioren ook overdag tennisles kunnen aanbieden. Mocht je geinteresseerd zijn, dan dit graag doorgeven aan de trainingscoördinator (zie hieronder). Dit met naam, niveau (beginner / recreant / gevorderd) en wanneer je beschikbaar bent. Dan gaan we in onderling overleg met de trainer kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Je kan lessen in een groep van 8 personen op 2 banen. De trainingsduur is 1 uur en de kosten bedragen € 127,50 per persoon per trainingscyclus van 14 trainingen.

Inschrijftermijn en start trainingen 
Je kunt inschrijven t/m vrijdag 28 juni. Echter vol = vol.
De trainingsindeling ontvang je in de week van maandag 12 augustus.
De eerste trainingen starten in de week van maandag 26 augustus. 

Proeflessen / tussentijds instromen
Wil je kennismaken met de tennissport, maar wil jij je nog niet direct voor een lessenreeks inschrijven? Dan is een proefles misschien iets voor jou. Het is mogelijk om eenmalig een proefles te krijgen. Dit is een ideale manier om tennis te verkennen. Onze trainer staat klaar om jou te begeleiden, ongeacht je ervaringsniveau. Tijdens de proefles maak je kennis en ontdek je hoe leuk en toegankelijk tennis kan zijn. Rackets zijn aanwezig. Sportieve kleding en sportschoenen is ons advies. Interesse? Neem contact op met onze trainingscoördinator. Vermeld daarbij je naam, leeftijd, niveau (beginner / recreant / gevorderd) en wanneer je beschikbaar bent. Dan stemmen we in onderling overleg met de trainer met jou een geschikt moment af.

Wil je graag direct tussentijds instromen, neem dan contact op met onze trainingscoordinator. Hij bekijkt in overleg met clubtrainer of het mogelijk is om je in een bestaande groep in te passen. Het trainingstarief zal in dat geval pro rato worden aangepast.

Meer informatie?
Trainingscoördinator: Erik van den Eijnde, 06-20861770, email [email protected]. Of onze trainer Thijs ten Haaf, 06-18936753, email [email protected].

Indien je voor de trainingen inschrijft, ga je akkoord met het GLTV lesreglement. Zie bijlage bij deze pagina. Belangrijk hierbij te vermelden is dat als een les uitvalt door slechte weersomstandigheden, deze worden ingehaald in de verhouding 2:1. Ofwel 2 lessen uitval zorgen voor 1 inhaalles en dit met een maximum van 2 inhaallessen.

Let op: je dient wel ingelogd te zijn op de website om te kunnen inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie over inloggen website.

INSCHRIJVING IS GESLOTEN.

Overzicht data TENNIS training junioren en senioren 2023 - 2024 - DEF - 2023-09-20.pdf Lesreglement 2024 GLTV - voorjaar.pdf Training voojaar 2024 - TENNIS - 2024-02-04 - DEF.pdf Lesreglement 2024 GLTV - najaar.pdf Overzicht data jaartraining PADEL junioren EN TENNIS 2024 - 2025 - 2024-06-08.pdf