Tennistraining junioren

Om training te kunnen volgen dien je lid te zijn van GLTV. Ben je nog geen lid?
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in als lid 
Nadat je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt, kun je je inschrijven voor de trainingen. Als proef- of zomerlid kun je ook inschrijven voor de trainingen, je proef- of zomer lidmaatschap wordt dan omgezet in een gewoon lidmaatschap. 

Mogelijkheden
Vanzelfsprekend kunnen onze junioren trainen onder leiding van een gecertificeerde KNLTB trainer. 
In een jaar hebben we straks 2 cyclussen: de 1e van de zomervakantie tot de kerstvakantie en de 2e van de kerstvakantie tot de zomervakantie. Om hier naar toe te gaan zal komend najaar de training lopen van de herfstvakantie tot de kerstvakantie. Er kan in deze periode getraind worden op maandag / woensdag / vrijdag en zaterdagochtend. En hiervoor kan je nu aanmelden.

We bieden trainingen aan voor groepen van maximaal 8 junioren met een keuze voor 1 uur of 2 uur  per week trainen. Mocht je graag 1 1/2 uur willen trainen dan kan je dit aangeven bij de opmerkingen. Mocht hier tijd voor zijn komend najaar zullen we dit proberen te regelen. De trainingsgroepen worden volgens het programma Tenniskids door de clubtrainer zoveel mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd en tennisvaardigheden.

 • kleur Orange/Rood: leeftijd van plm 6 t/m 10-12 jaar
 • kleur Groen/Geel: leeftijd van 10-12 jaar t/m 17 jaar 

Type pakketten

 • Basis Plus pakket 1x per week trainen
  In dit pakket is deelname aan KNLTB competitie in voor- en najaar inbegrepen. Evenals de clubkampioenschappen en alle clubactiviteiten en daarnaast 1x per week training. Kosten voor de huidige periode van herfstvakantie tot kerstvakantie - zijnde 8 lessen - zijn € 70,50. De kosten voor de training van de kerstvakantie tot de zomer vakantie - zijnde 19 lessen - zijn € 167,75. Dit voor zowel Oranje/Rood als Groen/Geel
 • All-in pakket 2x per week trainen
  In dit pakket is alles van het pakket Basis Plus inbegrepen en daarnaast deelname aan het GLTV Open Jeugdtoernooi. Kosten voor de huidige periode van herfstvakantie tot kerstvakantie - zijnde 16 lessen - zijn € 121,25. De kosten voor de training van de kerstvakantie tot de zomer vakantie - zijnde 38 lessen - zijn € 288,00. Dit voor zowel Oranje/Rood als Groen/Geel

Inschrijftermijn en start trainingen
Je kunt inschrijven t/m maandag 9 oktober. Dit voor de cyclus van de herfstvakantie tot de kerstvakantie. Het trainingsschema met trainingsdata en tijden ontvang je in de week van maandag 16 oktober. De eerste trainingen starten in de week van maandag 23 oktober.

Tussentijds instromen
Wil je tussentijds instromen, neem dan contact op met onze trainingscoordinator. Hij bekijkt in overleg met clubtrainer of het mogelijk is om je in een bestaande groep in te passen. Het trainingstarief zal in dat geval pro rato worden aangepast.

Goed om te weten

 • Om te kunnen trainen dien je lid te zijn van GLTV. Het lidmaatschap geldt voor een heel kalenderjaar en is verschuldigd naast de kosten van de pakketten. 
 • Indien je voor de trainingen inschrijft, ga je akkoord met het GLTV lesreglement. Zie bijlage bij deze pagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat als een les uitvalt door slechte weersomstandigheden, deze worden ingehaald in de verhouding 2:1. Ofwel 2 lessen uitval zorgen voor 1 inhaalles en dit met een maximum van 1 inhaalles voor de huidige cyclus van herfstvakantie tot kerstvakantie en 2 inhaallessen voor de cyclus van kerstvakantie tot zomervakantie.
 • Geef minimaal 2 dagen op dat je kunt trainen!

Meer informatie?
Neem contact op met trainingscoordinator: Erik van den Eijnde, gsm 06-20861770, email [email protected]

Let op: je dient wel ingelogd te zijn op de website om te kunnen inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie over inloggen website.

DE INSCHRIJVING VOOR DE TRAINING IS GEOPEND. KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN.

Lesreglement 2023 GLTV - najaar.pdf Overzicht data TENNIS training junioren en senioren 2023 - 2024 - DEF - 2023-09-20.pdf