Tennistraining junioren

Om training te kunnen volgen dien je lid te zijn van GLTV. Ben je nog geen lid?
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in als lid 
Nadat je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt, kun je je inschrijven voor de trainingen. Als proef- of zomerlid kun je ook inschrijven voor de trainingen, je proef- of zomer lidmaatschap wordt dan omgezet in een gewoon lidmaatschap. 

Mogelijkheden
Vanzelfsprekend kunnen onze junioren trainen onder leiding van een gecertificeerde KNLTB trainer. In een jaar hebben we 2 cyclussen: de 1e van de zomervakantie tot de kerstvakantie en de 2e van de kerstvakantie tot de zomervakantie. We gaan nu de 2e cyclus aanbieden van de kerstvakantie tot de zomervakantie. Er kan in deze periode normaal gesproken getraind worden op maandag / dinsdag / woensdag / donderdag / vrijdag en zaterdagochtend. Hiervoor kan je nu aanmelden (zie helemaal onderaan de pagina). 

Aan de hand van de inschrijvingen zal blijken of we ook voldoende animo hebben om op alle dagen de training te kunnen aanbieden. De trainingsgroepen worden door de clubtrainer Thijs ten Haaf zoveel mogelijk ingedeeld op basis van leeftijd en tennisvaardigheden:

 • kleur rood / oranje : leeftijd van plm. 6 t/m 10-12 jaar
 • kleur groen / geel : leeftijd van 10-12 jaar t/m 17 jaar

We bieden trainingen aan voor groepen van maximaal 8 junioren. En omdat er binnen de jeugd behoefte was aan langere lestijden hebben we het bestaande aanbod uitgebreid. Je hebt nu de keuze voor het onderstaande (mocht je meer willen trainen neem dan contact op met de trainer of trainingscoördinator):

 • 1 keer 1 uur per week - al bestaande mogelijkheid
 • 2 keer 1 uur per week - al bestaande mogelijkheid
 • 1 keer 1,5 uur per week - nieuwe mogelijkheid
 • 2 keer 1,5 uur per week - nieuwe mogelijkheid - alleen voor groen / geel - additionele training op verzoek / in overleg

Type pakketten

 • Basis Plus pakket 1x per week trainen
  In dit pakket is deelname aan KNLTB competitie in het voor- en najaar inbegrepen. Evenals de clubkampioenschappen en alle clubactiviteiten en daarnaast 1x per week training. De kosten voor de training van de kerstvakantie tot de zomer vakantie - zijnde 19 lessen - zijn € 167,75 voor 1 keer 1 uur per week en € 251,65 voor 1 keer 1,5 uur per week. Dit voor zowel rood/oranje als groen/geel
 • All-in pakket 2x per week trainen
  In dit pakket is alles van het pakket Basis Plus inbegrepen en daarnaast deelname aan het GLTV Open Jeugdtoernooi. De kosten voor de training van de kerstvakantie tot de zomer vakantie - zijnde 38 lessen - zijn € 288,00 voor 2 keer 1 uur per week en € 377,4 voor 2 keer 1,5 uur per week. Dit voor zowel rood/oranje (alleen 2 keer 1 uur per week) als groen/geel (beide opties mogelijk). Bij de optie van 2 keer 1,5 uur per week wordt uitgegaan van volle groepen van 8 personen. Zijn er minder deelnemers dan zal het tarief (naar boven) worden bijgesteld naar huidig tarief x 8 personen / werkelijk aantal personen.

Inschrijftermijn en start trainingen
Je kunt inschrijven t/m vrijdag 22 december. Het trainingsschema met trainingsdata staat als bijlage hieronder toegevoegd. Er wordt niet getraind tijdens de schoolvakanties. De trainingstijden ontvang je in de week van maandag 1 januari. De eerste trainingen starten in de week van maandag 8 januari.

Tussentijds instromen
Wil je tussentijds instromen, neem dan contact op met onze trainingscoordinator. Hij bekijkt in overleg met clubtrainer of het mogelijk is om je in een bestaande groep in te passen. Het trainingstarief zal in dat geval pro rato worden aangepast.

Goed om te weten

 • Om te kunnen trainen dien je lid te zijn van GLTV. Het lidmaatschap geldt voor een heel kalenderjaar en is verschuldigd naast de kosten van de pakketten. 
 • Indien je voor de trainingen inschrijft, ga je akkoord met het GLTV lesreglement. Zie bijlage bij deze pagina. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat als een les uitvalt door slechte weersomstandigheden, deze worden ingehaald in de verhouding 2:1. Ofwel 2 lessen uitval zorgen voor 1 inhaalles. DIt met een maximum van 2 inhaallessen voor de cyclus van kerstvakantie tot zomervakantie.
 • Geef minimaal 2 dagen op dat je kunt trainen bij 1 keer trainen in de week!
  Geef minimaal 3 dagen op dat je kunt trainen bij 2 keer trainen in de week!

Meer informatie?
Neem contact op met trainingscoordinator: Erik van den Eijnde, gsm 06-20861770, email [email protected]. Of met onze trainer Thijs ten Haaf, gsm 06-18936753, email [email protected].

Let op: je dient wel ingelogd te zijn op de website om te kunnen inschrijven voor de training. Klik hier voor meer informatie over inloggen website.

DE INSCHRIJVING VOOR DE TRAINING IS GESLOTEN.

Overzicht data TENNIS training junioren en senioren 2023 - 2024 - DEF - 2023-09-20.pdf Lesreglement 2024 GLTV - voorjaar.pdf Training voojaar 2024 - TENNIS - 2024-02-04 - DEF.pdf