Informatie over GLTV

GLTV
Sportlaan 10A
5421 SK Gemert
0492-363 297
[email protected]

GLTV is een bloeiende vereniging, die in 1968 is opgericht en op dit moment ca. 975 leden telt. De doelstelling is om zowel voor de recreatieve als voor de meer prestatieve speler goede speelmogelijkheden te bieden. GLTV beschikt over 7 kunstgrasbanen en 6 padelbanen. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. Het clubhuis is een plek waar het gezellig is en waar leden graag vertoeven, voor of na hun partij tennis of padel.

Binnen GLTV wordt veel aandacht besteed aan de jeugd. Er is een uitgebreid trainingsplan, dat aansluit bij het niveau van het kind. Getraind wordt volgens het concept van de KNLTB genaamd "Tenniskids" dat drie fasen kent namelijk Rood, Oranje en Groen. (Voor meer info zie de website www.tenniskids.nl). De doelstelling van dit trainingsplan is om onze jeugdspelers op elk niveau voldoende trainingsfaciliteiten te bieden. Daarnaast worden voor de jeugd veel activiteiten georganiseerd variĆ«rend van tenniskamp tot open jeugdtoernooi.

Ook de senioren worden niet vergeten. Er zijn veel activiteiten, zowel op het prestatieve als op het recreatieve vlak. GLTV organiseert al jaren het Open Commanderije toernooi dat elk jaar een sterk deelnemersveld kent. Daarnaast zijn er veel interne gezelligheidstoernooien en worden er samen met buurverenigingen diverse competities georganiseerd. Kortom het bruist van de activiteiten het hele jaar rond.

KNLTB
GLTV is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond afgekort de KNLTB. Deze bond organiseert in het voorjaar, het najaar en in de winter competities waaraan alle aangesloten verenigingen een of meerdere teams kunnen laten deelnemen. 

Meer informatie of lid worden?
Neem contact op met Christien Abbink, telefonisch bereikbaar onder nummer 06-10946751 of via de e-mail [email protected]. Je kunt ook meteen het inschrijfformulier invullen.