Competitie

De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor senioren en jeugd, op bijna iedere dag van de week en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen. Elke KNLTB competitie heeft 7 speeldagen en je moet KNLTB lid zijn om te kunnen deelnemen.

Er wordt in teamverband competitie gespeeld. De voorkeur van GLTV is dan ook dat leden zich als team opgeven. Dit moet met minimaal 4 personen maar in de praktijk blijkt dat je vaak toch wel 5 of 6 personen nodig hebt (door o.a. verhinderingen en blessures).

Indien iemand zich als enkeling opgeeft voor de competitie, dan kijkt GLTV of er mogelijkheden zijn om met andere enkelingen een team te vormen. In de praktijk is dit vaak lastig en wordt de enkeling vaak (algemene) reserve voor de competitie.

Klik hier voor meer informatie over de competities. Het competitieaanbod is als volgt:

  • in de periode april/mei/juni de voorjaarscompetitie, 8&9 tennis en zomeravondcompetitie;
  • in augustus/september/oktober de najaarscompetitie en 8&9 tennis;
  • in november/december/januari/februari de wintercompetitie.

Inschrijven voor competitie
Voor alle competities ontvang je tijdig bericht per mail met informatie en een inschrijfformulier.
Dit is oktober/november voor de voorjaarscompetitie, mei/juni voor de najaarscompetitie en augustus voor de wintercompetitie.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je terecht bij onze verenigingscompetitieleider Ton Broekman,  tel. 06-44248325, email [email protected]
Voor meer informatie over de juniorencompetitie kun je contact opnemen met Madeleine van den Eijnde, tel. 06-51826025, email [email protected].

Zie onderstaand de teamindelingen voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2020.

Najaarscompetitie 2020
In verband met het corona virus is dit jaar de voorjaarscompetitie verschoven naar het najaar (KNLTB competitie 2020). De teamindeling van deze competitie vind je in onderstaande bijlage. Er zal eveneens in verband met corona virus op de doordeweekse avonden op TIJD gespeeld worden. Dit betekent dat er per wedstrijd één uur getennist wordt en de games worden doorgeteld. Na een uur gaat de zoemer en stopt de partij (de rally wordt niet afgespeeld). De verkregen stand in games op dat moment is de eindstand van de wedstrijd. Een  gelijkspel behoort dus ook tot één van de mogelijkheden.

Wintercompetitie 2020-2021
We hebben een recordaantal van 4 teams dat meedoet aan de KNLTB wintercompetitie. Dat is natuurlijk goed nieuws en geeft aan dat de wintercompetitie in de lift zit. In onderstaande bijlage vind je de teamindeling.

Teamindeling najaarscompetitie 2020 -.pdf Teamindeling wintercompetitie 2020-2021.pdf