Competitie


De KNLTB heeft het hele jaar door een zeer divers competitieaanbod voor senioren en jeugd, op bijna iedere dag van de week en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit of je net begonnen bent of al langer speelt; iedereen kan meedoen. Elke KNLTB competitie heeft 7 speeldagen en je moet KNLTB lid zijn om te kunnen deelnemen.

Er wordt in teamverband competitie gespeeld. De voorkeur van GLTV is dan ook dat leden zich als team opgeven. Dit moet met minimaal 4 personen maar in de praktijk blijkt dat je vaak toch wel 5 of 6 personen nodig hebt (door o.a. verhinderingen en blessures).

Indien iemand zich als enkeling opgeeft voor de competitie, dan kijkt GLTV of er mogelijkheden zijn om met andere enkelingen een team te vormen. In de praktijk is dit vaak lastig en wordt de enkeling vaak (algemene) reserve voor de competitie.

Klik hier voor meer informatie over de competities. Het competitieaanbod is als volgt:

  • in de periode april/mei/juni de voorjaarscompetitie, 8&9 tennis en zomeravondcompetitie;
  • in augustus/september/oktober de najaarscompetitie en 8&9 tennis;
  • in november/december/januari/februari de wintercompetitie.

Inschrijven voor competitie
Voor alle competities ontvang je tijdig bericht per mail met informatie en een inschrijfformulier.
Dit is oktober/november voor de voorjaarscompetitie, mei/juni voor de najaarscompetitie en augustus voor de wintercompetitie.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je terecht bij onze verenigingscompetitieleider Ton Broekman,  tel. 06-44248325, email tonbroekman@gmail.com.
Voor meer informatie over de juniorencompetitie kun je contact opnemen met Madeleine van den Eijnde, tel. 06-51826025, email madeleine@vdeijnde.nl.

Voorjaarscompetitie 2021
We hebben maar liefst 31 teams die mee gaan doen aan de KNLTB wintercompetitie. Dat is heel goed nieuws en staat garant voor weer veel spannende en gezellige competitiedagen. In onderstaande bijlage vind je de teamindeling.
Ondertussen duimen we dat het coronavirus geen roet in het eten gaat gooien.

Teamindeling KNLTB voorjaarscompetitie 2021.pdf