ClubApp

Hoe reserveer je thuis een baan?

Heel simpel de KNLTB ClubApp downloaden op je telefoon en je kunt overal waar je maar bent een baan reserveren. Als je in de ClubApp bent ingelogd, klik je op ¨Baan reserveren¨ en de rest wijst zich vanzelf. Je kunt ook inloggen via de website en daar een baan reserveren. 

De ClubApp heeft nog veel meer voordelen

 • je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws
 • je ziet de complete agenda van de clubactiviteiten
 • je kunt je tennis- en padelmaatjes makkelijk vinden
 • je ziet de bezetting van de banen
 • je hebt toegang tot de complete ledenlijst
 • je kunt je persoonlijke gegevens aanpassen, zoals mailadres en telefoonnummer 
 • je kunt een andere profielfoto kiezen, die ook op je ledenpas verschijnt. 
 • je kunt het competitieprogramma van je team zien en nog veel meer

Privacy gegarandeerd
Persoonlijke informatie wordt alleen getoond aan ingelogde leden en je kunt zelf aangeven wat zichtbaar mag zijn. Ook kun je je persoonlijke gegevens in de app aanpassen.

Wil je graag push berichten ontvangen?
Dus meteen een bericht op je telefoon ontvangen, zodra het bericht wordt verstuurd, zet dan in de Instellingen bij mijn meldingen een vinkje bij ¨Meldingen aan¨ Hier kun je tevens aangeven welke meldingen je wilt ontvangen. Makkelijk toch!

Installeer de ClubApp 
Je zult net als iedereen die het al gedaan heeft zeggen: ´Da is nou un verrekte hendig ding´.

Download de ClubApp via Google Play of de App Store

 1. Maak eenmalig een account aan door je bondsnummer of clublidnummer in te vullen. Weet je bondsnummer of clublidnummer niet meer, bel dan even met Lenie Droge 0492-363449.
 2. Klik vervolgens op wachtwoord vergeten en op het mailadres dat bij de ledenadministratie bekend is, ontvang je een wachtwoord. Vergeet niet even in je spambox te kijken, als je de mail niet ziet binnenkomen
 3. Log in, zoek naar Gemertse L.T.V. en klik op ons logo. Nu wordt onze GLTV ClubApp automatisch geopend en ligt de GLTV wereld aan je vingertoppen

De login gegevens voor de ClubApp zijn hetzelfde als voor de website. Je hoeft dus ook maar een keer een account aan te maken. Makkelijk toch!