Commissie - Senioren

De commissie senioren organiseert alle activiteiten voor de senioren en bestaat uit 3 subcommissies.


Subcommissie Competities

Deze is belast met de organisatie van de competities van de KNLTB binnen onze vereniging. Dit betreft dan de voorjaar- / najaar- en wintercompetitie. Zij zorgt voor de inschrijving van de teams bij de bond, de samenstelling van de senioren teams en de wedstrijdleiding bij de te spelen competitiewedstrijden. Voor meer informatie omtrent de competitie kunt u contact opnemen met onze verenigingscompetitieleider (vcl) Ton Broekman tel. 06-4424832, email [email protected].  

Subcommissie Evenementen

Deze richt zich op alle interne en externe toernooien die bij GLTV worden georganiseerd. Externe evenementen zoals het Open Commanderije Toernooi, externe wintercompetitie en de Gemert-Bakelse kampioenschappen, maar ook interne evenementen zoals een openingstoernooi, tossactiviteiten (zowel overdag als ’s avonds) en interne (winter)competitie en een interne damescompetitie. 

Subcommissie Trainingen

Deze coördineert de trainingen voor beginners en gevorderden. Deze subcommissie is aanspreekpunt voor de trainer. De training wordt verzorgd door trainers van het gespecialiseerd tennisinstituut Sportevents B.V.. Vanuit deze subcommissie vindt er overleg plaats met de clubtrainer en worden de trainingen ingedeeld. 

Samenstelling commissie senioren

Voor samenstelling en foto's van de commissie senioren klik hier.