Sponsordag GLTV leuk en gezellig

Afgelopen zondag 17 oktober 2021 heeft de sponsordag plaats gevonden. Dat was vanwege Covid 19 alweer veel te lang geleden.

Allereerst was er een woordje van welkom en dank voor het vertrouwen van onze sponsors in GLTV. Daarna kon, na een kopje koffie met een lekker taartje, worden genoten van een padel clinic  die van commentaar werd voorzien door onze clubtrainer Carlo van Schijndel.

Vervolgens konden de deelnemers zelf aan de slag en werd er onderling gezellig een potje tennis en padel gespeeld. De deelnemers die nog niet eerder kennis hadden gemaakt met padel kregen een privĂ© lesje van Carlo. Ook de andere deelnemers  kregen tips aangereikt van een aantal vrijwilligers die het spelletje al redelijk  beheersen. Na drie kwartier werd er even wat gedronken en gewisseld.

Om 18.00 uur werd het actieve programma moe maar voldaan afgesloten en was er in het paviljoen gelegenheid om verder te praten onder het genot van een drankje en hapje. Helaas liet het hapje iets langer op zich wachten als de bedoeling was, maar uiteindelijk  kon iedereen genieten van een heerlijk maaltje.

Wat vonden wij als sponsorcommissie het leuk om jullie allemaal wat beter te leren kennen en eens persoonlijk met jullie te praten. Dank daarvoor! We kijken terug op een geslaagde sponsordag. Voor ons, als sponsorcommissie was het natuurlijk niet mogelijk geweest om dit te organiseren zonder de hulp en ondersteuning van een geweldig drietal achter de bar en alle vrijwilligers die zich hebben ingezet voor de padel clinic en de overige ondersteuning.

Namens Wendy en Ellen, (de sponsorcommissie) nogmaals een dikke dank je wel en we hopen een volgende keer weer op jullie te kunnen rekenen.