Maak kennis met tennis

Klik hier om je in te schrijven als proeflid

In het kader van de actie ¨Maak kennis met tennis¨, kun je t/m 28 maart a.s. bij GLTV proeflid worden voor de periode van 15 maart t/m 15 september 2021. Dit betekent dat je alle dagen van de week mag tennissen en dat je ook mag meedoen aan alle clubactiviteiten. De enige uitzondering is dat je niet mee kunt doen aan activiteiten van de tennisbond, waarvoor een knltb pasje nodig is.

Aanvragen van een proeflidmaatschap doe je door het online aanvraagformulier in te vullen en aan te geven dat je een proeflidmaatschap wilt. Tevens kun je hierbij aangeven of je tennislessen wilt volgen en of je een tennisracket wilt lenen.

Belangrijk om te weten

  • de kosten van het proeflidmaatschap zijn € 30,= voor junioren tot 18 jaar en € 60,= voor senioren vanaf 18 jaar. Dit aanbod geldt t/m 28 maart 2021
  • het abonnement gaat in zodra de aanmelding is verwerkt door de ledenadministratie. Hiervan krijg je per mail bericht
  • indien je wilt, kun je 8 tennislessen volgen voor € 65,= (tarief is voor junioren en senioren gelijk). Tennislessen voor proefleden worden op zaterdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur gegeven en starten zaterdag 10 april.
  • voor de toegangssleutel van het tennispark betaal je een borg van € 20,=. Deze borg wordt na inlevering van de sleutel weer terugbetaald
  • indien je wilt, kun je tegen een borg van € 10,= een racket van GLTV lenen, ook deze borg wordt na inlevering van racket weer terugbetaald
  • je mag slechts eenmaal gebruik maken van het proeflidmaatschap, dus als je al eerder proeflid bent geweest, dan kun je geen proeflid meer worden. Je mag natuurlijk wel gewoon lid worden
  • je ontvangt geen ledenpas. Via de ClubApp en via de GLTV website  kan vanaf waar dan ook een baan worden gereserveerd
  • als je het proeflidmaatschap wilt omzetten naar een gewoon lidmaatschap, dan kan dat natuurlijk. De kosten hiervoor bedragen  € 35,= voor senioren en € 20,= voor junioren. Hiermee is de contributie t/m december van het lopende jaar voldaan. Je wordt dan tevens KNLTB lid en je krijgt het bijbehorend KNLTB ledenpasje. Het lidmaatschap wordt daarna stilzwijgend verlengd tegen de dan geldende contributie tarieven.
  • als proeflid hoef je geen vrijwilligerswerk te doen en je hoeft je ook niet af te melden als lid. Het einde van het proeflidmaatschap is 16 september.
  • Bij Informatie voor nieuwe leden vind je heel veel nuttige informatie en als de corona maatregelen het weer toelaten word je per mail uitgenodigd voor een informatie uurtje. Dit wordt maandelijks op woensdagavond om 19.30 uur gehouden. 

Voor vragen kun je terecht bij de ledenadministratie:
Lenie Dröge
Beekveld 75, 5421 DK Gemert     
Telefoon: 363449
E-mail [email protected]