Wil je vrij tennissen of padellen? Download de ClubApp

15 mei 2020


Hoe doe je dat?

Heel simpel de KNLTB ClubApp downloaden op je telefoon en je kunt overal waar je maar bent een baan reserveren. Als je in de ClubApp bent ingelogd, klik je op ¨Baan reserveren¨ en de rest wijst zich vanzelf. Je kunt ook inloggen via de website en daar een baan reserveren. 

De ClubApp heeft nog veel meer voordelen. 

Je bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws, je ziet de bezetting van de banen, je hebt toegang tot de complete ledenlijst, je kunt het competitieprogramma van je team zien en nog veel meer.

Privacy gegarandeerd: persoonlijke informatie wordt alleen getoond aan ingelogde leden en je kunt zelf aangeven wat zichtbaar mag zijn. Ook kun je je persoonlijke gegevens in de app aanpassen.

Wil je graag push berichten ontvangen? Dus meteen een bericht op je telefoon ontvangen, zodra het bericht wordt verstuurd, zet dan in de Instellingen bij mijn meldingen een vinkje bij ¨Meldingen aan¨ Hier kun je tevens aangeven welke meldingen je wilt ontvangen. Makkelijk toch!

Installeer de ClubApp en je zult net als iedereen die het al gedaan heeft zeggen: ´Da is nou un verrekte hendig ding´.

Download de ClubApp via Google Play of de App Store.

Je dient vervolgens een account aan te maken, hanteer hierbij het emailadres dat bekend is bij de ledenadministratie. Als je ingelogd bent, klik je op ons logo en onze ClubApp wordt automatisch geopend. Zo blijft je altijd op de hoogte van het laatste nieuws.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen