Padeltoss

Omdat we graag iedereen laagdrempelig kennis willen laten maken met padel, organiseren we wekelijks op maandagavond van 19.00 tot 22.00 uur een padeltoss. Er worden 3 rondes van elk 60 minuten gespeeld met 4 spelers per baan. Twee banen zijn beschikbaar voor de toss.  Zo kunnen we 24 spelers op een avond 1 uur laten padellen. De starttijden van elke ronde zijn: 19.00 uur, 20.00 uur en  21.00 uur. Na 22.00 uur kan er nog vrij worden gespeeld. Leden die meedoen aan de interne competitie kunnen niet meedoen aan de toss. Dit om iedereen een kans te geven om aan de toss deel te nemen.

De organisatie is als volgt:

  • Je kunt je tot en met vrijdag voorafgaande aan de maandag toss aanmelden door een mailtje te sturen naar [email protected] onder vermelding van je volledige naam en leeftijd.
  • Vermeld ook of je een beginner/licht gevorderde/gevorderde tennis/squash/padel speler bent. 
  • Vervolgens krijg je op zaterdag of zondag een mailtje met de complete indeling van de speelronden. Dit betekent dat je meteen ziet om hoe laat je wordt verwacht, wie je medespeler is en wie je tegenstanders zijn.

Op de tossdag zelf zijn 2 leden van de padeltoss commissie aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zij geven ook nog wat aanwijzigingen en kunnen nog wat schuiven met de indeling mocht dat wenselijk zijn. 

Dus ga lekker padeltossen op maandag.