Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Staadegaard Automotive
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
Senioren
Junioren
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Clubkampioenschappen 2020
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen 2019
Jaarkalender 2019
Open jeugd toernooi
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Activiteiten - Senioren

Voor een overzicht van alle activiteiten voor 2019 download de activiteitenagenda. Van de activiteiten die in het rood staan zijn de data nog niet defintief.
 

Download Activiteitenagenda GLTV 2019

 
De linken die hieronder bij de activiteiten staan gaan of naar het ´nieuwste´ toernooi of als de inschrijving hiervoor nog niet open is naar de laatste keer dat het toernooi is georganiseerd.

Tossen - woensdagochtend / vrijdagochtend - beginners / recreanten / gevorderden
Bedoeld voor iedereen met willekeurige speelsterkte en leeftijd. Inschrijven hoeft niet, men kan komen en gaan wanneer men wil. Indeling van de wedstrijden (dubbels) door de organsatie waarbij rekening wordt gehouden met de speelsterkte. Woensdag- en vrijdagochtend van 09.30 - 12.00 uur.

Gezelligheidsactiviteiten / thematoernooien - beginners / recreanten / gevorderden
Bedoeld voor iedereen met willekeuringe speelsterkte en leeftijd. Het op de vroege avond in een gezellige (thema)sfeer tennissen van wedstrijden wordt gecombineerd met naderhand een gezellige (thema)avond. De data worden in de loop van het jaar gekozen en via deze website en/of de mail bekend gemaakt. Inschrijven kan via inschrijfformulieren en/of op het publicatiebord in het tennispaviljoen. Indeling van de wedstrijden (dubbels) door de organisatie door te tossen of een vooraf gemaakt wedstrijdschema. 

Clubkampioenschappen (alle categorieën) - 20 t/m 29 maart - recreanten / gevorderden
Bedoeld voor iedereen met een willekeurige speelsterkte en leeftijd om te bepalen wie de beste tennisser / tennisster van de club is in de diverse categorieën. Inschrijven via internet. Deelnemers worden op speelsterkte ingedeeld (actuele rating) en inschrijving is mogelijk in maximaal 2 onderdelen. Indeling van de wedstrijden door de organisatie door een vooraf gemaakt wedstrijdschema (poules en of afvalschema). Inschrijving sluit op zondag 3 maart. Dit telt mee voor de actuele rating.

Interne damescompetitie - woensdagochtend - 1 mei t/m 25 september (buiten) en 2 oktober 2019 t/m 29 april 2020 (binnen) - beginners / recreanten / gevorderden
Bedoeld voor alle dames met een willekeurige speelsterkte en leeftijd. Inschrijven via inschrijfformulier in de kwebbel. Indeling van de wedstrijden (dubbels) door de organisatie door een vooraf gemaakt wedstrijdschema. Elke woensdagochtend van 09.00 - 12.00 uur behalve tijdens de kindervakanties. In de zomer op de buitenbanen van GLTV, in de winter op de binnenbanen van Fitland (vergoeding betalen). Voor meer informatie Marja Gruijters, telefoon 0492-364045 en e-mail marjagruijters@msn.com. Inschrijving voor buiten sluit (normaal gesproken) op 31 maart en voor binnen (normaal gesproken) op 31 augustus.


Interne HD / DD competitie dinsdagavond zomer - 28 mei t/m 9 juli
Je schrijft je ALLEEN in voor deze competite (dus niet als koppel). Op basis van je (actuele) rating wordt je dan ingedeeld in een groep van (zoveel mogelijk) gelijke sterkte. Elke speelronde speel je (bepaald door de organisatie) met een andere, steeds wisslende speler uit deze groep tegen een koppel van gelijke speelsterkte uit dezelfde groep. Uitslagen / standen worden niet bijgehouden en er is ook geen promotie / degradatie. Normaal gesproken speel je om de 2 weken en elke avond speel je 1 wedstrijd van 1 uur. Aanvangstijden zijn 19.15 / 20.15 / 21.15 uur. Bij veel inschrijving kan dit nog wijzigen (naar bijv. 2 keer per 3 weken en / of een korte speelduur van bijv. 45 minuten). Een week voor dat je moet spelen zal de indeling bekend worden gemaakt en ontvang je een mail hoe laat je moet spelen en op internet kun je dan kijken met wie je speelt en op welke baan. Als je niet kan dien je zelf een invaller te regelen van gelijke speelsterke. De wedstrijden worden niet verzet. Inschrijving sluit op 19 mei.  

Open Albert Heijn Commanderije Toernooi - 17 t/m 25 augustus - gevorderden

Bedoeld voor de gevorderde tennisser met een willekeurige speelsterkte en leeftijd (ook voor KNLTB leden buiten GLTV). Inschrijven via internet. Deelname is mogelijk aan herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de open categorie, 17+ categorie en 45+ categorie. Deelnemers worden op speelsterkte ingedeelte en inschrijving is mogelijk in maximaal 2 onderdelen. Indeling van de wedstrijden door de organisatie door een vooraf gemaakt wedstrijdschema (poules en of afvalschema). U dient hiervoor inscrijfgeld te betalen. Inschrijving sluit op zondag 5 augustus. Dit is een officieel KNLTB toernooi en telt mee voor de actuele rating.

Externe wintercomp. 't Slotje / GLTV / De Hut - 22 oktober 2018 t/m 14 maart 2019 en 21 oktober 2019 t/m 19 maart 2020 - recreanten / gevorderden
Bedoeld voor iedereen met een willekeurige speelsterkte en leeftijd (ook voor KNLTB leden buiten GLTV). Inschrijven via internet. Deelname is mogelijk aan herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel, gemengd dubbel, team heren / dames / gemengd op de op het inschrijfformulier aangegeven dagen in de week. Deelnemers worden op speelsterkte ingedeelte. Indeling van de wedstrijden door de organisatie door een vooraf gemaakt wedstrijdschema (poules). Wedstrijden worden, afhankelijk van de categorie waar u heeft ingeschreven en de op deze dag door de verenigingen beschikbaar gestelde banen, gespeeld op de tennisbanen van GLTV (Gemert), De Hut (Aarle-Rixtel) of 't Slotje (Beek en Donk). Inschrijving sluit (voorlopig) maandag 15 september.

Interne HD / DD competitie dinsdagavond winter met TV De Mortel en Tennisclub Handel - 22 oktober 2019 t/m 17 maart 2020
Je schrijft je in met een vaste partner. Daarna worden alle koppels, op speelsterkte, verdeelt in poules van 3. Elke dinsdagavond zullen dan een aantal poules helemaal worden gespeeld. Dit betekent dat elk koppel dan 2 wedstrijden van 40 minuten speelt. De eerste wedstrijden beginnen om 19.10 uur en de laatste wedstrijden om (naar verwachting) 22.10 uur. De wedstrijden kunnen niet worden verzet. Een invaller regelen kan wel maar deze moet dan van gelijke of lagere speelsterkte zijn. Aan het einde van de avond, als alle wedstrijden in een poule gespeeld zijn, wordt de eindstand in de poule bepaald. De nummer 1 van de poule promoveert (gaat een poule hoger) en de nummer 3 degradeert (gaat een poule lager). De nummer 2 blijft in dezelfde poule staan. Aan het begin van de competitie zal bekend worden gemaakt welke dinsdagen er gespeeld gaan worden en welke poules (naar verwachting) welke week zullen spelen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal iedereen om de week spelen. Uiterlijk de zondag na de dinsdag dat er gespeeld is zullen de speeltijden voor de week erop bekend zijn. Inschrijving sluit op zondag 21 oktober.

Interne GD competitie zondag(ochtend) winter gemeente Gemert-Bakel - november 2019 t/m maart 2020
Naast de HD / DD competitie op dinsdagavond kun je ook inschrijven voor een GD competitie gedurende de winterperiode. Aan deze competitie kunnen alle leden van de tennisverenigingen van de gemeente Gemert-Bakle meedoen. Je geeft je op als koppel en er wordt dan (normaal gesproken) ingedeeld in poules van 7 koppels. Dit zodat je dan 6 wedstrijden speelt gedurende de winter. De wedstrijden worden gespeeld op de banen van alle verenigingen. Te zijner tijd wordt bekend gemaakt welke wedstrijden waar worden gespeeld (per dag zoveel mogelijk op 1 of 2 tennisparken). Er worden elke wedstrijd 2 sets gespeeld waarbij bij gelijke stand een beslissende supertiebreak wordt gespeeld. De eindstand in de poule wordt bepaald op basis van het aantal behaalde wedstrijdpunten (2 punten bij winst, 0 punten bij verlies). De wedstrijden worden gespeeld op zondag om 9.30 / 10.45 / 12.00 uur en kunnen niet worden verzet. Een invaller regelen kan wel maar deze moet dan van gelijke of lagere speelsterkte zijn. Inschrijving sluit op zondag 20 oktober.