Padelclinics en zomerlidmaatschap

Padelclinics van 31 mei t/m 4 juni

Ter gelegenheid van de opening van 3 padelbanen organiseert GLTV op 29 en 30 mei padelclinics. Deze clinics zaten echter in no time helemaal vol met 168 deelnemers.
Om toch iedereen de kans te geven om aan een gratis en vrijblijvende clinic deel te nemen, worden er extra clinics georganiseerd van maandag 31 mei t/m vrijdag 4 juni van 19.00 tot 22.30 uur. Ook deze clinics zitten echter al bijna helemaal vol en dan nemen in totaal maar liefst 408 deelnemers deel aan de clinics. Dit is bijna niet te geloven.
Iedereen vanaf 15 jaar kan deelnemen. Opgeven kan t/m vrijdag 21 mei of tot de beschikbare clinicplekken vol zitten. De clinics worden georganiseerd met 4 deelnemers per baan, o.l.v. een padeltrainer en duren circa 45 minuten. Wij zorgen voor padelrackets en ballen. Na sluiting van de inschrijvingsdatum laten we je per mail weten op welke datum en tijdstip je wordt verwacht voor jouw clinic.

Deelnemen?

 • stuur zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 21 mei een mail naar [email protected] onder vermelding van je naam en leeftijd. Vol = vol.
 • als je meerdere deelnemers opgeeft, vermeld dan van elke deelnemer naam, leeftijd en mailadres
 • geef aan op welke dag van maandag 31 mei t/m vrijdag 4 juni je wilt komen. Vermeld zo min mogelijk verhinderingen, dat verhoogt je kans op deelname

Aanbod zomerlidmaatschap tennis en padel

Weet je nu al dat je deze zomer wilt tennissen en/of padellen? Meld je dan aan voor ons zomerlidmaatschap. Als zomerlid mag je alle dagen van de week tennissen en padellen, in de maanden mei, juni, juli, augustus en september. Ook ben je welkom om aan alle clubactiveiten mee te doen waarvoor geen KNLTB pasje nodig is en kun je, indien je wilt, padellessen volgen.
Opgeven voor de padellessen kan t/m vrijdag 21 mei of tot de beschikbare lescapaciteit vol zit.

5 padellessen
Bij je aanmelding kun je aangeven of je op dinsdagavond of op zaterdagochtend padellessen wilt volgen. De lessen worden om de 14 dagen gegeven en starten in de tweede en derde week van juni (tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen). De groepsgrootte is maximaal 5 personen. Wacht niet te lang met aanmelden, de lescapaciteit is beperkt en vol is vol.

Padelracket
Je kunt ook aangeven of je een padelracket wilt kopen. Het betreft een beginnersracket (Decathlon Artengo PR190) waar je prima mee kunt ervaren of padel jouw sport is, zonder dat je meteen veel geld hoeft uit te geven. Rackets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Tarieven

  Junior Senior Opmerkingen
Zomerlidmaatschap € 30,= € 60,= junior tot 18 jaar, senior vanaf 18 jaar
5 padellessen € 60,= € 60,= dit is niet verplicht, junioren vanaf 15 jaar
Padelracket € 25,= € 25,= dit is niet verplicht, beginnersracket: Decathlon Artengo PR190 


Klik hier om je in te schrijven als zomerlid

Goed om te weten.

 • je krijgt per mail bericht als je lidmaatschap door de ledenadministratie is verwerkt
 • het opgeven voor padellessen kan tot uiterlijk 21 mei. Later opgeven kan ook, echter de trainingscapaciteit is beperkt. Vol = vol
 • het zomerlidmaatschap aanbod eindigt op 15 juni
 • het padelracket aanbod loopt zolang de voorraad strekt
 • voor de toegangssleutel van het park betaal je een borg van € 20,=
 • via de ClubApp en via de GLTV website  kan vanaf waar dan ook een baan worden gereserveerd. Bij aanmelding krijg je uitgebreide instructies
 • als zomerlid hoef je geen vrijwilligersdiensten te doen en eindigt je lidmaatschap automatisch op 30 september. In september krijg je een aantrekkelijk aanbod om blijvend lid te worden van onze vereniging. 
 • Bij Informatie voor nieuwe leden vind je heel veel nuttige informatie en als de corona maatregelen het weer toelaten word je per mail uitgenodigd voor een informatie uurtje. 

Voor vragen kun je terecht bij de ledenadministratie:
Lenie Dröge
Beekveld 75, 5421 DK Gemert     
Telefoon: 363449
E-mail [email protected]