Wie onderhoudt ons tennispark zo netjes?

27 december 2020


Het onderhoud van ons tennispark kost veel tijd en energie en het zal jullie niet verbazen dat dit niet vanzelf gaat.

De onderhoudscommissie is verantwoordelijk voor het onderhoud en is elke maandagochtend met een aantal mensen aanwezig om alle voorkomende werkzaamheden uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan: bladeren wegblazen, banen borstelen, slepen en vegen, hagen knippen, gras maaien, onderhoud paviljoen, schoonhouden buitenkant paviljoen en nog veel meer. 

De maandag ploeg bestaat uit: Peter Wismans (lid bestuur), Martin van den Elsen, Frank Kuijpers, Henk Schraa, Toon van der Bruggen, Gerard de Bruijn, Jan de Laat en Joop Vereijken. Daarnaast springen Geert van Zeeland en Piet Kuijten regelmatig bij. 

We zijn deze mannen natuurlijk heel veel dank verschuldigd en we zetten ze daarom graag in het zonnetje. Chapeau.

Ook een bijzonder woord van dank aan Arie Hardeman, hij kan er vanwege zijn gezondheid niet meer bij zijn, maar heeft meer dan 15 jaar in de onderhoudsploeg zijn bijdrage geleverd.

Op de bijgaande foto, v.l.n.r.: Toon van der Bruggen, Peter Wismans, Frank Kuijpers, Henk Schraa en Martin van den Elsen.

Goed om te weten dat de banen 1 t/m 4 steeds beter beginnen te worden. Onlangs zijn deze banen nog een keer gewalst door Tennisbouw en het resultaat merk je wel degelijk. Om de banen nog harder te maken is veel spelen noodzakelijk, dus een verzoek van de onderhoudscommissie om ook op deze banen spelen.

Mocht je de onderhoudsploeg op maandag willen komen versterken, dan ben je van harte welkom. Neem daartoe contact op met Peter Wismans, 06-3483 7141. Hij vertelt je er graag meer over.

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Dirk van Hout 27-12-2020 09:26

Harde werkers, park ziet er heel goed uit dankzij jullie!!

avatar
Frank Hoevenaars 27-12-2020 08:45

TOPPERS !

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen