Wie laat jij kennismaken met GLTV? Actie Ledenwerving

09 april 2020


Kennismakingsaanbod GLTV

GLTV heeft onlangs een aantal tennisbanen gerenoveerd en alle banen voorzien van led verlichting. Daarmee beschikt GLTV over een prachtige accommodatie met 10 kunstgras tennisbanen. In het kader van deze renovatie wil GLTV zowel junioren als senioren door middel van een aantrekkelijk aanbod kennis laten maken met tennis.
Om u op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met tennis, kunt u op proef lid worden tot eind 2020. Daarna besluit u of u definitief lid wilt worden.
Dit aanbod geldt voor iedereen en het maakt daarbij niet uit of u nog nooit heeft getennist of dat u al een ervaren tennisser bent.
Er zijn 2 aanbiedingen, een aanbod waarbij 10 tennislessen zijn inbegrepen en een aanbod waarbij geen of slechts 2 tennislessen tot het pakket behoren.

Kennismakingsaanbod

Voor beide aanbiedingen geldt het proeflidmaatschap voor de periode vanaf einde Corona maatregelen tot 1 januari 2021, waarbij u tijdens dit proeflidmaatschap vrijwel altijd kunt tennissen op een van onze 10 banen.

Aanbod A
U krijgt 10 tennistrainingen van 1 uur met een gemiddelde groepsgrootte van 6 personen.Indien gewenst wordt tegen betaling van een geringe borg een tennisracket beschikbaar gesteld.
Kosten aanbod A: € 100,- voor senioren en € 50,- voor junioren.


Aanbod B

2 inloop tennistrainingen van 1 uur. De data worden nog nader bepaald.
Indien u helemaal geen tennislessen wilt, dan kunt u dit vooraf kenbaar maken en krijgt u een tegoedpas van € 10,- ter vrije besteding in ons paviljoen in 2020.
Kosten aanbod B: € 50,- voor senioren en € 25,- voor junioren.

Belangrijk om te weten
●      Bovenstaand aanbod geldt tot de Corona maatregelen worden opgeheven.
●      Informatiebijeenkomst: wordt nog gepland na de Corona periode. Als u zich als proeflid heeft aangemeld krijgt u hiervan bericht per email.    
●      Uw volledige aanmelding dient uiterlijk voor het einde van de Corona maatregelen in het bezit te zijn van onze ledenadministratie. Voor meer informatie zie inschrijfformulier voor proeflidmaatschap.

Aan het einde van uw proeflidmaatschap vindt er een informatiebijeenkomst plaats waarbij u kunt aangeven of u definitief lid wilt worden. Dan hopen we dat u tennis net zo leuk vindt als wij.

GLTV - Actie 2020 - aanmeldformulier.pdf

Nieuwscategorieën