Wie laat jij kennis maken met tennis?

27 februari 2021


Afgelopen jaar hebben we met veel succes de actie ¨Maak kennis met tennis¨ gehouden. Een kleine 40 proefleden hebben van dit aanbod gebruik gemaakt, waarvan verreweg de meesten ook echt lid zijn geworden. Als uitvloeisel van deze actie is de woensdagavond toss ontstaan waarbij nieuwe leden de kartrekkers zijn. Hoe leuk is dat. Jammer genoeg heeft corona vooralsnog roet in het eten gegooid, maar er komen vast weer betere tijden aan. 

Daarom dat we ondanks de huidige winterse weersomstandigheden en de geldende corona beperkingen, wederom iedereen kennis willen laten maken met tennis. Wat is er nu leuker dan in het voorjaar en in de zomer een tennisballetje te slaan en te leren tennissen onder leiding van onze bevlogen clubtrainer Alexander?

We bieden 2 kennismakingspakketten aan, die bedoeld zijn voor zowel beginnende als gevorderde tennissers en die geschikt zijn voor zowel junioren als senioren. Hierbij hopen we natuurlijk dat jullie iedereen vertellen dat het zonde is als je geen gebruik maakt van dit aanbod.

Om iedereen kennis te laten maken met tennis, kan men op proef een half jaar lang lid worden. Dit lidmaatschap loopt van 15 maart t/m 15 september 2021. Tijdens deze proefperiode kan vrijwel altijd worden getennist en mag deelgenomen worden aan alle clubactiviteiten. De enige uitzondering zijn de activiteiten waarvoor een KNLTB pasje nodig is. 

Dit aanbod geldt voor iedereen en het maakt daarbij niet uit of je nog nooit hebt getennist of dat je al een ervaren tennisser bent. Er zijn namelijk 2 aanbiedingen, een aanbod waarbij 8 tennislessen zijn inbegrepen en een aanbod  zonder tennislessen. 

Aanbod A
Van begin april tot begin juni krijgen de deelnemers op zaterdagochtend 8 tennistrainingen van 1 uur met een gemiddelde groepsgrootte van 6 personen. Indien gewenst wordt tegen betaling van een borg van € 10,= een tennisracket beschikbaar gesteld. Na deze 8 trainingen kan men besluiten om tegen extra betaling nogmaals 8 trainingen te volgen. 
Kosten aanbod A: € 125,- voor senioren en € 95,- voor junioren.

Aanbod B
Geen tennistrainingen, wel kan ook nu tegen betaling van een borg van € 10,= een racket worden geleend.
Kosten aanbod B: € 60,- voor senioren en € 30,- voor junioren.

Belangrijk om te weten

  • Bovenstaand aanbod geldt t/m zondag 28 maart 2021.
  • Zodra de corona maatregelen het toelaten, zullen alle proefleden in kleine groepjes worden uitgenodigd voor een informatie uurtje.
  • Het proeflidmaatschap eindigt op 16 september a.s. automatisch.
  • Proefleden hoeven geen vrijwilligerswerk te doen, dat mag natuurlijk wel.

Klik hier voor alle informatie en het online aanmeldingsformulier.

Wie laat jij kennis maken met tennis?

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen