Voorzitter jeugdcommissie gezocht

10 februari 2021


Madeleine van den Eijnde, de huidige voorzitter van de jeugdcommissie, heeft te kennen gegeven dat zij na 6 jaar wil stoppen als voorzitter van de jeugdcommissie, mede omdat haar jongste 2 kinderen vanaf volgend jaar tot de senioren behoren. Zij zal in de komende Algemene ledenvergadering aftreden als voorzitter jeugdcommissie. Jammer maar begrijpelijk. Madeleine blijft, indien gewenst, nog een jaar beschikbaar om de nieuwe voorzitter mee te begeleiden. 

Wat doet de jeugdcommissie?

De jeugdcommissie organiseert alle activiteiten voor de jeugd. Onder deze activiteiten vallen onder andere: KNLTB-competitie, Uitwisselingen met omliggende tennisverenigingen, Clubkampioenschappen jeugd, Open jeugdtoernooi, TenTennis, Ouder-kind toss, jeugduitje met BBQ en Piet en Friet toernooi. Kortom een mix van prestatiegericht tennis en gezelligheidsactiviteiten. 

Leden van de jeugdcommissie verzorgen de kartrekkersrol bij het opzetten en uitvoeren van deze activiteiten, maar er wordt ook een beroep gedaan op ouders voor extra hulp bij een activiteiten. De jeugdleden en hun ouders worden op de hoogte gehouden van alle activiteiten door middel van periodieke nieuwsbrieven

Daarnaast is er is nauw overleg met de clubtrainer Alexander Buter over bijvoorbeeld de indeling van de competitie en training.

De jeugdcommissie betreft een gezellige groep betrokken moeders, waar vaders ook van harte welkom zijn. 

Wat doet de voorzitter jeugdcommissie en naar wie zijn we op zoek?

Als voorzitter van de jeugdcommissie coördineer je alle activiteiten en maak je deel uit van het bestuur van GLTV. Daarom is het bestuur van GLTV op zoek naar een echte clubman/vrouw die regelmatig op ons park aanwezig is, de jeugd een warm hart toedraagt en zich samen met alle betrokkenen in wil zetten voor onze jeugd. Immers een vereniging waar de jeugd graag naar toe gaat, is goed voor het sociale klimaat waarin we leven en daar worden we allemaal blijer van. 

Wil je meer weten?

Wil jij ook graag iets doen voor onze vereniging en voel je je aangesproken? 
Neem dan voor 1 maart 2021. contact op met Madeleine van den Eijnde: gsm 06-51826025 of mail [email protected].
Zij zal graag antwoord geven op al je vragen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen