Veel teams schrijven in voor KNLTB voorjaarscompetitie

17 januari 2021


Het is koud buiten, de eerste sneeuw is gevallen en de coronawind stormt over ons land. Toch heeft dat heel veel teams er niet van weerhouden om in te schrijven voor de KNLTB voorjaarscompetitie. Maar liefst 27 seniorenteams (vorig jaar 18) en 4 juniorenteams (vorig jaar 5) hebben ingeschreven. Dat is echt geweldig en onderstreept dat we als GLTV een hele leuke en levendige club zijn.

Bij de junioren wordt de teruggang van 5 naar 4 teams veroorzaakt doordat 2 juniorenteams nu als seniorenteam hebben ingeschreven. De teruggang valt dus wel mee, dat neemt niet weg dat onze ambitieuze trainer Alexander Buter graag wil dat er veel meer jeugd gaat tennissen. Daar zullen jullie de komende tijd nog van horen.

Op donderdagavond gaat het team van captain Jelske van de Nieuwenhof meedoen aan de damescompetitie, vorig jaar speelde het team nog de 8/9 beginnerscompetitie.
Een compleet nieuw team van teamcaptain Tim van Melis treedt aan als gemengd team op vrijdagavond. Ook het herenteam van Willem van Dijck is op vrijdagavond een nieuw team met veel nieuwe leden.

Op zaterdagmiddag valt op dat we weer over een heus dames vaandelteam beschikken. Teamcaptain Madeleine van Dijk gaat samen met Karlijn van Enckevort, Joyce Vervoort en Yvonne Bierman de eer van onze vereniging hoog houden.

Tot slot komen er op zondagmiddag 2 compleet nieuwe teams bij. Het gemengd team van captain Erik Rutteman en het damesteam van Amy van Deursen. In totaal spelen hiermede maar liefst 9 teams (5 senioren- en 4 juniorenteams) op zondag. Dat is heel goed nieuws en een hele positieve ontwikkeling. Het zorgt ervoor dat we in het voorjaar weer gezellige competitie zondagen tegemoet kunnen zien. De donderdag- en vrijdagavond competitie zijn  ook goed gevuld met resp. 8 en 9 competitieteams.

Op bijgaande foto het donderdagavond damesteam van Inge van Hoof met van links naar rechts: Inge van Hoof (teamcaptain), Monique van de Rijdt, Frandie Leenders, Lincy Verhees en Jolanda Boudewijns. Zoë Fleuren ontbreekt op de foto, maar hoort ook bij dit team

Kortom GLTV is er klaar voor om goed vertegenwoordigd in de officiële competitie van de KNLTB van start te gaan. In de tussentijd is onduidelijk of het corona virus ons parten gaat spelen. De tijd zal het leren, laten we hopen dat het, al dan niet in aangepaste vorm, mogelijk is om competitie te kunnen spelen. 

Nieuwscategorieën


Reacties

avatar
Sigrid van den Heuvel 17-01-2021 15:52

Fijn, weer heerlijk samen zijn.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen