Steun GLTV via Rabobank ClubSupport

22 september 2020


GLTV doet mee aan de Rabo ClubSupport actie. Steun je ons?

Dit jaar stellen de Rabobanken in Oost-Brabant €10,= per lidmaatschap beschikbaar voor de Rabo ClubSupport actie. Rabobank-leden bepalen hoe dit bedrag onder de deelnemende verenigingen wordt verdeeld. Als lid van de Rabobank is jouw stem dus geld waard.

Waar wil GLTV het geld aan besteden?

We willen graag de Gemertse jeugd kennis laten maken met tennis door het organiseren van allerlei activiteiten. En natuurlijk hopen we dat de Gemertse jeugd tennis zo leuk vindt, dat ze lid worden van onze vereniging.

Hoe stem je op GLTV?

Via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren kun je stemmen. Klik op de knoppen 'Zelf regelen', dan 'Lidmaatschap' en tot slot 'ClubSupport'. Vervolgens kun je 5 stemmen uitbrengen op minimaal 3 verenigingen. Je kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op GLTV.

Wanneer kun je stemmen op GLTV?

Je kunt vanaf nu tot en met 25 oktober op GLTV stemmen. Alleen leden kunnen stemmen en je kunt GLTV enkel steunen als je bankiert bij Rabobank Peel Noord.

Geen Rabo App en Rabo Internetbankieren?

Heb je vorig jaar je stem uitgebracht, maar heb je geen toegang tot de Rabo App en Rabo Internetbankieren, dan ontvang je van de Rabobank een e-mail met unieke stemcode. Met deze code kun je tijdens de stemperiode (5 tot en met 25 oktober 2020) via www.rabobank.nl/clubsupport jouw stemmen uitbrengen.

Nog geen lid van de Rabobank?

Als klant van de Rabobank ben je niet automatisch Rabobank lid. Wil jij er zeker van zijn, dat je GLTV kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo App of via rabobank.nl. Als je lid wordt, dan kun je tijdens de stemperiode direct stemmen op GLTV. Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis en kun je op elk moment opzeggen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen