Schrijf je in voor het Albert Heijn Gemert Open 2020

08 juli 2020


Schrijf je in voor het Albert Heijn Gemert Open 2020.

Dit toernooi wordt gespeeld van zaterdag 15 augustus t/m zondag 23 augustus. Het is een officieel KNLTB toernooi dat wordt georganiseerd door GLTV en is opengesteld voor alle leden van de KNLTB. Aangezien proef- en zomerleden geen lid zijn van de KNLTB, kunnen zij hieraan niet deelnemen. Helaas.

Aan dit toernooi doen veel mensen van andere tennisverenigingen uit de regio mee zoals bijv. Beek en Donk, Boekel, Lieshout en Erp. Dit jaar wordt er (net zoals vorig jaar) gespeeld op actuele rating in alle categorieën (HE, DE, HD, DD, GD). Daarnaast wordt er gespeeld in 3 leeftijdscategorieën: open / 17+ / 45+. 

Alle wedstrijden worden gespeeld met een super tiebreak als 3e set. 

Inschrijven kan t/m zondag 2 augustus.

Klik hier om in te schrijven

Denk er wel aan dat je per categorie waarvoor je inschrijf bij dit toernooi inschrijfgeld moet betalen (€ 8,50 per persoon per categorie). 

De indeling vindt plaats in het bijzijn van een bondsgedelegeerde van de KNLTB. Zorg verder dat je bij het inschrijven goed je verhinderingen doorgeeft. In het finaleweekeinde moet je beschikbaar zijn.

Circa 1 week voordat het toernooi begint, ontvang je per mail de speeltijden van jouw  wedstrijden. Tevens kun je dan op www.mijnknltb.toernooi.nl de complete indeling vinden.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Erik van den Eijnde (0492-367700 / 06-20861770 / [email protected]).

Tijdens het Albert Heijn Gemert Open toernooi in augustus zijn alle banen bezet voor deze activiteit. Dat betekent dat er geen banen zijn om vrij te tennissen in het weekeinden van 15/16 augustus en 22/23 augustus en op werkdagen vanaf 18.00 uur.

In verband met corona kunnen er dit jaar maximaal 250 deelnemers meedoen. Vol = vol. Let op dat een inschrijving bij een dubbel pas compleet is als ook je dubbelpartner heeft ingeschreven.  

Met vriendelijke groeten,

Seniorencommissie van GLTV

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen