Schrijf je in voor de KNLTB voorjaarscompetitie

17 november 2021


Inschrijven voor de KNLTB tennis voorjaarscompetitie 2022 is weer mogelijk. Mededelingen over de padel voorjaarscompetitie volgen op een later moment.

Je kunt je inschrijven voor diverse competities, die op diverse dagen in de week worden gespeeld en geschikt zijn voor zijn voor zowel beginnende als gevorderde tennissers.
We hopen dat veel teams zich inschrijven. Het is een mooie gelegenheid om ons als GLTV aan de tenniswereld te presenteren.

8&9 tennis voor iedereen die pas begonnen is met tennissen
GLTV biedt ook de 8&9 tennis competitie aan. Deze laagdrempelige competitie is ideaal voor iedereen die net begonnen is met tennis en kennis wil maken met het spelen van wedstrijden.
Klik hier voor meer informatie.

Vrijdagavondcompetitie
De vrijdagavond competitie wordt iets anders gespeeld dan andere jaren.
Teams spelen om de week, gemengde teams en 8&9 starten al 1 april, heren en dames teams starten week later op 8 april gelijk met de reguliere competitie. Alle teams spelen volledige wedstrijden met als 3e set een super tiebreak (10). Ieder team heeft 5 speeldagen in plaats van 7 speeldagen, daardoor duurt deze competitie totaal 10 weken.  

Algemeen
Als je inschrijft, is het volgende belangrijk om te weten:

  • Je schrijft je in als team.
  • Je kunt je inschrijven voor diverse competities, die op diverse dagen in de week worden gespeeld en geschikt zijn voor zijn voor zowel beginnende als gevorderde tennissers. Zie bijlage Inschrijfformulier
  • De Voorjaarscompetitie omvat normaliter 7 speeldata. Zie bijlage Inschrijfformulier. 
  • Op elke speeldag spelen minimaal 4 spelers van een team. Behalve bij de 8&9 competitie, bij deze competitie bestaat een team uit 3 spelers. Meestal bestaat een team uit circa 6 a 7 spelers om verhinderingen te kunnen opvangen.
  • De inschrijfkosten bedragen per team € 110,=. Hierin zijn 2 dozen ballen per thuiswedstrijd inbegrepen. 

Lijkt het je leuk om met een team mee te doen met deze competitie? 
Schrijf je dan als team in door uiterlijk 2 januari 2022 een volledig ingevuld inschrijfformulier te mailen naar Ton Broekman, [email protected]

Heb je nog vragen, aarzel niet om Ton Broekman te bellen, gsm 06-44248325.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen