Prachtig Club van 100 project

17 mei 2023


Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat op dit moment de laatste hand wordt gelegd aan het aanleggen van bankjes en beplanting tussen de tennisbanen 5 t/m 7 en de padelbanen 1 t/m 6.
Ook is een mini tribune gemaakt tussen de padelbanen 1 en 2, voorzien van plantenbakken en een schaduwdoek voor de zomerse dagen.
 
Dit plan is gerealiseerd door de onderhoudscommissie onder leiding van Peter Wismans. Hier zijn vele uurtjes werk aan besteed. Peter heeft zelfs een mal gemaakt om de betonnen bloembakken zelf te kunnen storten (en zo voor onze vereniging veel geld te besparen). Geert heeft een constructie bedacht om een schaduwdoek boven de mini tribune te creëren.
Heel veel dank hiervoor. Daar word je toch blij van.
 
Dit project is financieel mede mogelijk gemaakt door een stevige donatie van de Club van 100 en welwillende medewerking van Huisman Gemert (levering materialen) en P&P Groenprojecten (levering planten).
Uiteraard bedanken we dan ook heel graag de Club van 100, Huisman Gemert en P&P Groenprojecten voor hun inbreng.
 
Club van 100
De bijdragen van de Club van 100 worden gebruikt voor speciale gelegenheden, zodat leuke en nuttige projecten kunnen worden gerealiseerd en voor iedereen zichtbaar is wat er met het bijeengebrachte geld gebeurt.
Wil jij zelf of je bedrijf ook meedoen met de Club van 100, klik dan op onderstaande link voor meer informatie of bel naar Ton Starren 06-3358 6225. We hebben op het club van 100 bord in de hal nog een paar plekjes vrij.

Klik hier voor meer informatie over de Club van 100

Nieuwscategorieën