Padelclinics 29 en 30 mei helemaal vol, extra clinics op 31 mei t/m 4 juni

24 april 2021


De aanmeldingen voor de padel clinics overtreffen al onze verwachtingen. We hadden capaciteit voor 120 deelnemers, dit bleek echter niet genoeg. Daarom capaciteit vergroot naar 168 deelnemers. Twee dagen later blijkt ook dit niet genoeg. Ongelooflijk en fantastisch natuurlijk, dat er zoveel belangstelling is van zowel leden als niet leden. 

Omdat we iedereen de kans willen geven om gratis en vrijblijvend kennis te maken met padel, gaan we extra clinics organiseren van maandag 31 mei t/m vrijdag 4 juni van 19.00 tot 22.30 uur.
 
Padeltrainingen
Ook de inschrijvingen voor de 5 padeltrainingen verlopen uitstekend. Inmiddels hebben zich al 54 deelnemers gemeld. Mocht je nog willen deelnemen, wacht dan niet te lang met inschrijven. De lescapaciteit is beperkt en vol = vol.
 

Klik voor meer informatie over de clinics, padellessen en padelracket

Wil je erbij zijn en zelf ervaren hoe verslavend leuk padel is? 

  • stuur uiterlijk 21 mei een mail naar [email protected] onder vermelding van je naam en leeftijd. Je kunt een padel clinic volgen vanaf 15 jaar
  • geef aan op welke dag van maandag 31 mei t/m vrijdag 4 juni je wilt komen. Wel geldt dat er geen rekening kan worden gehouden met een gewenst aanvangstijdstip en vol is vol.
  • wil je ook 5 padellessen volgen? Vermeld je voorkeur: donderdagavond, zaterdagochtend of maakt niet uit (dat is voor ons fijn met indelen)
  • geef tot slotte aan of je een padelracket wilt kopen

Willen je familie, vrienden of kennissen ook meedoen aan de clinics?
Dat is natuurlijk geen probleem: vermeld namen, leeftijden mailadressen en voorkeursdatum van iedereen die je wilt opgeven of laat ze zelf een mail sturen naar [email protected]

Willen je familie, vrienden of kennissen ook padellessen?
Dat kan ook, zij moeten dan wel lid worden van GLTV en zich via bovenstaande link inschrijven voor (zomer-) lidmaatschap, padellessen en eventueel padelracket.

Flyer GLTV bij Gemerts Nieuwsblad van 4 mei
Op 4 mei wordt een A5 flyer bij het Gemerts Nieuwsblad bijgevoegd. Hierin komen onze padelactiviteiten aan de orde.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen