Onderzoek naar padelbanen ziet er goed uit

30 december 2020


Binnen GLTV is een padelcommissie actief die onderzoekt of het haalbaar is om op ons tenniscomplex padelbanen te realiseren.

Afgelopen tijd heeft de padelcommissie 4 verenigingen met padelbanen bezocht en uitgebreid gesproken met de KNLTB. Vervolgens heeft op 15 december j.l. digitaal overleg plaatsgevonden met het GLTV bestuur, met als conclusie dat er zeker mogelijkheden zijn om ook bij GLTV padelbanen te realiseren. Met het bestuur is afgesproken om als eerste prioriteit te gaan voor 3 padelbanen met situering op de huidige plek van de tennisbanen 8 en 9. Zie bovenstaande impressie van Geert van Zeeland.

De komende periode gaat de commissie in gesprek met een aantal padelbaan bouwers, deze zijn uitgenodigd voor het maken van een offerte. Dan zal moeten blijken of de banen financieel haalbaar zijn. Uiteraard worden de resultaten met het bestuur gedeeld en besproken. Bij fiat van het bestuur worden de leden geïnformeerd, die uiteindelijk door middel van een Algemene ledenvergadering het laatste woord hebben.

Uiteraard blijft de padelcommissie de leden op de hoogte houden en volgt in februari een uitnodiging om elders “Padel” te gaan ervaren. 

Padel is in! Het is de hardst groeiende sport in Nederland. In Spanje en Zweden is het al de tweede sport na voetbal en ook in Nederland is padel de snelst groeiende sport.

Klik hier voor meer informatie over padel

 
 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen