New Boxes prominent zichtbaar op centre court van GLTV

21 september 2020


Sinds een paar maanden is de naam ‘New Boxes’ prominent zichtbaar op het ‘center court’ van GLTV. Een nieuwe sponsor, sowieso een nieuw bedrijf. Wie en wat steekt daarachter?

Talent ontdekken en ontwikkelen on the job’

We spreken Jan Krol en Roël Hoppezak. Oprichters van New Boxes. Jan: “Met New Boxes willen wij jongeren helpen aan een vliegende start op weg naar hun droomcarrière. We doen dat door de jongere zijn/haar talenten te laten ontdekken en die te helpen ontwikkelen. Dat doen we met trainingen en workshops. Ook bieden wij, samen met onze partners, stageplaatsen, bijbanen en projecten aan. Dat is allemaal te vinden op het gratis online Talentcenter New Boxes’.

Skillpas

Op dit talentcenter kom je erachter waar jouw kwaliteiten liggen en breng je jouw vaardigheden, en toegevoegde waarde in beeld door middel van jouw eigen Skillpas. Dat kun je zien als een soort online CV maar dan véél uitgebreider. Het brengt ook de 21th century skills in beeld. Zeg maar de vaardigheden die tegenwoordig belangrijk zijn om op de toekomstige arbeidsmarkt je weg te blijven vinden. En dat sluit helemaal aan bij ‘een leven lang ontwikkelen dat door de overheid wordt gepropageerd”.

Ticket naar werk

Mede eigenaar Roël Hoppezak vult aan: “Jouw Skillpas is daarmee de inhoud van jouw persoonlijke ‘brand’, jouw merkwaarde en jouw ticket naar werk. Jouw Skillpas kun je namelijk delen met werkgevers die op zoek zijn naar talent. Zij willen kunnen selecteren op specifieke talenten, vaardigheden, motivatie, etc. Maar andersom geldt ook: Jongeren kunnen met hun Skillpas gericht zoeken naar stageplaatsen, bijbanen, projecten en banen die echt bij hen passen. Het is vinden én gevonden worden!

Het Talentcenter New Boxes is daarmee een platform dat draait om jezelf te leren kennen, jezelf te ontwikkelen in de richting die bij jou past, gefundeerde keuzes maken én in verbinding komen met de arbeidsmarkt. Het platform laat namelijk automatisch zien in hoeverre jouw kwaliteiten aansluiten op de behoefte van de bedrijven”.

New Boxes en GLTV

Jan: “Naast New Boxes en de ervaring die ik vanuit de onderwijswereld heb meegenomen, ben ik al meer dan 40 jaar tennisleraar. Ik heb heel wat talentjes onder m’n hoede mogen hebben. En daarin is sport net als jezelf persoonlijk ontwikkelen: Met de juiste groeimindset, oefenen en een beetje talent ontwikkel je jezelf tot de betere versie van jezelf. Daar ligt een duidelijke parallel”.

www.newboxes.nl

Wil jij jouw talenten ontdekken, jouw potentie laten zien en (bij)banen en stages aangeboden krijgen die bij jou passen? Maak een gratis Skillpas aan op het talentcenter www.newboxes.nl.
Wil je in contact komen met talenten die perfect passen op een stageplaats of vacature voor jouw bedrijf?
Of heb je een project waarbij je studenten zoekt? Wordt dan onze partner op het talentcenter www.newboxes.nl.

New Boxes: To achieve your dream career!

Nieuwscategorieën