MK Sport Gemert, vertrouwde vriendelijkheid en deskundigheid

22 september 2020


De naam Sportpoint Gemert is vorig jaar veranderd in MK Sport. Hiermee is de sportexpert aan de Nieuwstraat na een ingrijpende verbouwing klaar voor de toekomst.

De MK in MK Sport verwijst naar Mary en Koen van der Vrande, maar staat volgens het ondernemerspaar vooral voor Meer Kwaliteit. “We zijn een echte sportspeciaalzaak. Zowel in producten als in advies en service bieden we kwaliteit. We richten ons op functionele producten met een optimale prijs-kwaliteitverhouding voor de actieve sporter. Die is niet gebonden aan een bepaald merk, maar heeft vooral behoefte aan maatwerk. Een sportschoen moet goed passen, voor de juiste ondersteuning en demping zorgen en tegen een stootje kunnen.”

Op de locatie huist al vijftig jaar een sportspecialist. “Daarvan hebben Cor van Wetten en wij ieder de helft voor onze rekening genomen. Dankzij deze jarenlange ervaring kunnen we iedere klant van een deskundig en persoonlijk advies voorzien. Als het schoeisel niet geschikt is voor de gebruiker, bijvoorbeeld omdat er geen rekening is gehouden met de individuele afwikkeling van de voet, ontstaan er klachten bij het sporten. Dat willen we voorkomen. We kunnen een schoen preventief aanpassen door bijvoorbeeld het zooltje te verhogen of extra demping aan te brengen. Als je die service biedt en eerlijk bent, dan blijven mensen ook terugkomen. Anders hadden we het ook niet zo lang volgehouden.”

MK Sport verkoopt geen onzin en de nieuwe industriële no-nonsense look van de winkel sluit daar naadloos op aan. Het interieur oogt ruimer, strakker en eigentijdser. De sectie sportprijzen, een van de specialismen, is volledig geïntegreerd in het geheel, maar heeft wel een eigen toonbank gekregen. Graveren gebeurt nog steeds in eigen huis. Het bestaande productassortiment is uitgebreid met sportieve wandelschoenen. “Daar is steeds meer vraag naar”, aldus Mary.

Vertrouwde items, zoals goede basis-tennisrackets, zijn teruggekeerd. “We hebben ook professionele apparatuur om rackets te bespannen. Een stukje service dat we graag instandhouden.”

Via MK Sports is tegen een gereduceerd tarief het GLTV tennistenue te koop. Loop gerust eens binnen en grote kans dat Koen, die zelf jarenlang heeft getennist, u van goed advies voorziet.

MK Sport, Nieuwstraat 44 5421 KP Gemert

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen