Leer beter tennissen door onze tennismuur

02 oktober 2020


Onze vereniging beschikt over een onvolprezen tennismuur, waar je eindeloos oefeningen kunt doen, zoals je forehand of backhand oefenen. Maar je kunt er ook beter leren volleren. Dus wat houd je tegen. Sandra van Dijk geeft alvast het goede voorbeeld.

De muur is vorig jaar met behulp van Geert van Zeeland (ontwerp), Jeroen Geerts (constructie) en vele andere vrijwilligers tot stand gekomen. Nadien heeft Geert van Zeeland de muur ook nog prachtig geschilderd.

Jeroen Geerts Timmerwerken is tevens sponsor van onze vereniging, waar we Jeroen natuurlijk  dankbaar voor zijn. Bij Jeroen kun je terecht voor alle voorkomende timmerwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een mooie terrasoverkapping. Maar ook alle timmerwerkzaamheden die nodig zijn bij de bouw van een huis, zoals bijvoorbeeld: timmerwerk fundering, ramen en kozijnen stellen en alle aftimmerwerkzaamheden. Kortom teveel om op te noemen. 

Tevens is Jeroen als vrijwilliger actief in de onderhoudsploeg op zaterdag. Op onderstaande foto staat Jeroen 2e van rechts.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen