KeenSystems, specialist op het gebied van zakelijke telefonie-oplossingen

25 september 2020


We zijn er als GLTV trots op dat KeenSystems onze vereniging sponsort. Het futuristische gebouw aan de Randweg bij Jos Maas spreekt tot de verbeelding en roept de vraag op wat KeenSystems nou eigenlijk precies doet. We hebben ons oor te luisteren gelegd bij Maurice Schellekens, Commercieel Manager en hij verwoordt het als volgt:

“Ons bedrijf levert, uitsluitend via dienstverleners in de telecom- of ICT-sector (onze Partners), alle technische bouwstenen voor zakelijke communicatie in de meest uitgebreide zin van het woord. Denk hierbij aan vaste en mobiele telefonie, hosting en internetverbindingen. Onze Partners dragen op hun beurt zorg voor de verkoop aan en installatie bij hun zakelijke eindklanten. Wij bieden onze producten en diensten volledig white-label aan. Dit betekent dat onze Partners onze producten en diensten onder hun eigen merknaam verkopen, en hierbij hun eigen strategie, prijs en marge kunnen bepalen. 

KeenSystems is sinds 2004 actief en levert producten en diensten die technisch perfect zijn en eenvoudig in gebruik. Daarbij staat techniek en servicegerichtheid op de eerste plaats, zodat onze Partners succesvol communicatiediensten kunnen aanbieden.”

 

Nieuwscategorieën