De sponsorcommissie heeft jullie hulp nodig

21 april 2021


Hebben jullie de veranderingen al gezien op ons GLTV-complex?
Vinden jullie niet dat het er mooi bij staat. En wat fijn dat we mede door jullie inzet een aantal nieuwe sponsors bereid hebben gevonden om zich aan GLTV te verbinden.
Wij als sponsorcommissie zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat ons GLTV-complex, waar niet alleen getennist maar binnenkort ook kan worden gepadeld, er het komende jaar nog mooier uit komt te zien.

We hebben nog wat leuke plekken vrij voor winddoeken en borden op diverse plaatsen bij de tennisbanen. Hier zou de naam van jouw bedrijf of jouw werkgever kunnen pronken.
Maar wat dacht je ervan om het logo van je bedrijf, of dat van je werkgever te zien schitteren op onze nieuwe padelbanen. Dat zou toch supergaaf zijn.

We kunnen het echter niet alleen en doen een beroep op jou als lid van GLTV.
Jij draagt de vereniging vast een warm hart toe en we hopen dan ook dat je iets voor ons kunt en wilt betekenen.
We hebben een aantal mooie sponsorpakketten zowel voor Tennis als Padel. Deze zijn als bijlage bijgevoegd. Als sponsorcommissie zijn we graag bereid met je van gedachten te
wisselen over de diverse mogelijkheden. Sponsors zijn erg belangrijk om onze club financieel gezond te houden en daar hebben we jullie hulp hard bij nodig.

Omdat we jullie inspanningen en hulp bij het vinden van nieuwe sponsoren, erg waarderen,  hebben we voor de eerste 3 leden die een sponsorovereenkomst binnenhalen voor een doek, bord of sticker een leuke attentie.

Voor nadere informatie of vragen mag je ons altijd bellen (06-5762 7531) of mailen naar [email protected].

Wij hopen op een aantal leuke reacties.

Met vriendelijke groet
Wendy Swinkels
Ellen Schrijer
Sponsorcommissie GLTV

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen