Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
DIM Interieurs
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen 2019
Jaarkalender 2019
Open jeugd toernooi
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Trainerswissel

Trainerswissel


Adri Landwier en Tom Linssen gaan de club verlaten. Adri gaat bij een andere vereniging lessen verzorgen en Tom heeft het aanbod aanvaard om van zijn parttime functie als sportcoördinator  in Utrecht een fulltime job te maken.


 Adri zal alleen in de eerste trainingsweek (26 en 27 augustus) nog de lessen verzorgen. Vanaf september worden de lessen overgenomen door de nieuwe trainer op maandag en dinsdag: Mike Snoeks. Mike is vanaf zijn jeugd lid van onze vereniging en heeft reeds les gegeven bij de tennisclub in Elsendorp.


 Tom maakt het trainingsseizoen af t/m september. Vanaf 1 oktober wordt hij opgevolgd door Arthur van Keulen, die op donderdag en vrijdag de lessen voor GLTV gaat verzorgen. Arthur heeft afgelopen maart een vrijdag als invalkracht les gegeven bij GLTV, maar is verder nieuw voor onze club. Hij geeft reeds jaren les bij andere tennisverenigingen, wat hij op maandag t/m woensdag zal voorzetten. Arthur is woonachtig in Nijmegen.


 Het bestuur heeft er alle vertrouwen in dat Mike en Arthur in het nieuwe seizoen samen op sportieve, gezellig, maar zeker ook uitdagende en prestatiegerichte manier de lessen kunnen gaan verzorgen en wensen hen daarbij veel succes.


 Adri, bedankt voor de trainingen het afgelopen jaar. We hebben weer veel bijgeleerd.


Tom, hartelijk dank voor alles wat je de afgelopen 7 jaren voor ons club hebt gedaan en betekend. We denken ook namens heel veel leden te spreken als we zeggen dat we het heel jammer vinden dat je gaat. Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen en je bijdrage aan onze vereniging in het algemeen.Adri en Tom, veel succes met jullie (nieuwe) job. 


Bestuur GLTV