Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Penninx Schoenen
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen 2019
Jaarkalender 2019
Open jeugd toernooi
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Trainers stellen zich voor

Mike Snoeks


 


Mag ik mezelf even voorstellen…
Mijn naam is Mike Snoeks. ik ben 22 jaar oud en woon in Gemert. Dit jaar heb ik mijn studie Sport & Bewegen niveau 4 BOS - medewerker afgerond. Ik heb tussen 2014 en 2016 stage gelopen bij Tom als trainer. Het afgelopen jaar heb ik zelfstandig tennisles gegeven in Elsendorp.
Zelf tennis ik al 16 jaar en heb speelsterkte 5, daarnaast handbal ik ook nog bij de heren 1 van Tremeg. Als bijbaan werk ik bij cafe Gij&Ik. Hier sta ik vaak achter de bar en loop ik veel rond.
Verder hoop ik jullie allemaal snel te zien op de club. Ik heb er zin in!


Groetjes MikeArthur van Keulen
 Ik ben Arthur van Keulen, net 40 geworden en woonachtig in Nijmegen. Vanaf 1 oktober ben ik jullie nieuwe tennistrainer op de donderdag en vrijdag. Zelf tennis ik sinds m’n negende en ben nog steeds erg fanatiek. Ik probeer minimaal twee keer per week te trainen en speel voorjaarscompetitie op zondag. Dit jaar heb ik in het enkelspel een aantal goede resultaten behaald waardoor ik volgend jaar voor het eerst 3 ga worden.
Ik geef nu voor het vijfde jaar tennisles en doe dit sinds vorig jaar fulltime. In mei 2017 heb ik mijn B-licentie behaald nadat ik in 2015 geslaagd was voor de A-opleiding. Ik geef op maandag en dinsdag tennisles in Nijmegen en op woensdag val ik in Helvoirt in voor een collega die ziek is.
Omdat het tennissen veel tijd in beslag neemt heb ik niet zoveel hobby’s maar als ik tijd over heb ga ik graag naar de film of uit eten.
Hopelijk tot snel op de tennisbaan.
Groet, Arthur