Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Geerts Installaties
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Top-2000 Oliebollentoernooi 28 december
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Comm. toern.
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Jaarkalender 2019
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Schrijf je in voor de clubkampioenschappen

De inschrijving voor de clubkampioenschappen senioren is weer geopend. We zullen dit jaar wederom alle categorieën tegelijkertijd spelen (HE / DE / HD / DD / GD) en wel van dinsdag 19 maart t/m vrijdag 29 maart. De (halve) finales zullen gespeeld worden op donderdag 28 en vrijdag 29 maart. Je kunt je inschrijven t/m zondag 10 maart.


Klik hier om je in te schrijven.


Er zal net zoals voorgaande jaren weer gespeeld worden op actuele rating. Er is dus geen poule indeling op speelsterkte maar op actuele rating. Op basis van de actuele rating zal er een schifting gemaakt worden in de deelnemers. Dit betekent dat je in elke categorie maar 1 keer kan inschrijven.


Je actuele rating is de rating die je op een bepaald moment hebt en deze rating wordt bepaald door je resultaten in wedstrijden die meetellen voor het DSS (oftewel Dynamisch Speelsterkte Systeem). Dit zijn bijvoorbeeld wedstrijden in officiële KNLTB toernooien of KNLTB competities en bij ons ook de wedstrijden voor de clubkampioenschappen.


Als er vragen zijn kun je contact opnemen met Erik van den Eijnde, telefoon 0492-367700 / 06-20861770 of  erik@vdeijnde.nl.


[AFBEELDING 1]