Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Penninx Hypotheken & Verzekeringen
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Top-2000 Oliebollentoernooi 28 december
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. zomer dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen jeugd 2019
Jaarkalender 2019
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Schrijf in voor interne HD/DD comp. zomer - dinsdag

Beste leden,


schrijf je weer in voor de interne HD / DD competitie op dinsdagavond in de zomerperiode. Je schrijft je nu niet als koppel in voor deze competitie maar alleen. Je wordt dan door de organisatie, op basis van je (actuele) rating ingedeeld in een groep van (zoveel) mogelijk gelijke sterkte. En wij, als organisatie, bepalen elke speelronde met welke persoon uit deze groep je op een dinsdagavond samen een koppel vormt en tegen wie uit dezelfde groep je speelt. De opzet is hierbij dus dat je elke speelronde met een andere partner speelt van gelijke speelsterkte tegen een koppel van gelijke speelsterkte. Hiervan zullen geen uitslagen worden bijgehouden en er is ook geen promotie / degradatie mogelijk (of het moet blijken dan iemand echt te sterk of te zwak is voor een groep).


De competitie zal beginnen op dinsdag 28 mei as. en daarna tennis je dan om de 2 weken op dinsdagavond. Andere speeldata zijn 11 juni (eventueel 18 juni i.v.m. clubkampioenschappen jeugd), 25 juni en 9 juli. Elke avond speel je één wedstrijd van 1 uur. Er zal gespeeld worden om 19.15 uur, 20.15 uur en 21.15 uur. Bij meer dan 64 inschrijvingen wordt er of ook op de andere dinsdagen gespeeld of wordt de speeltijd verkort naar 45 minuten (waardoor er 4 ronden gespeeld kunnen worden) of speel je 2 keer in de 3 weken. Een week van te voren zal deindeling bekend worden gemaakt en ontvang je een mail hoe laat je moet spelen en kun je ook op internet (www.toernooi.nl) kijken met wie je dan speelt en op welke baan. Kun je helaas niet spelen dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen van gelijke speelsterkte.


Je kunt je inschrijven door te klikken op "HD / DD competitie zomer dinsdag" bij de "Evenementen senioren" links in het midden van de homepagina. Inschrijven kan t/m zondag 19 mei.


Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag (erik@vdeijnde.nl / 0492-367700 / 06-20861770).


Met vriendelijke groeten,
Namens de Seniorencommissie van GLTV


Erik van den Eijnde