Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
van Tienen Drankautomaten
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen 2019
Jaarkalender 2019
Open jeugd toernooi
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
GLTV en uw persoonsgegevens

GLTV treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.


Natuurlijk helpen wij je ook graag verder als je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heb je bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens.


 


Bij nieuwe leden vragen wij toestemming om berichten op social media en/of het lokale nieuwsbronnen te plaatsen middels het ondertekenen van het aanmeldformulier.


Ben je al lid en vind je het niet fijn om jezelf terug te zien op social media en/of het lokale nieuwsbronnen, stuur dan even een mail naar secretariaat@GLTV.nl zodat wij jouw privacy kunnen garanderen.