Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
HLB van Daal en Partners Accountants
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen 2019
Jaarkalender 2019
Open jeugd toernooi
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Competitie aanbod winter seizoen

Beste leden,

Naast de reguliere KNLTB competitie hebben we dit seizoen weer veel aanbod.
Wij hebben voor u: 

De interne HD en DD competitie gedurende de winterperiode op dinsdagavond! Net zoals vorig jaar kunnen ook de leden van TV De Mortel en Tennisclub Handel zich hiervoor inschrijven. De competitie zal op dinsdagavond van 22 oktober 2019 t/m 17 maart 2020  gespeeld worden op de banen van de GLTV. Inschrijven kan tot en met zondag 13 oktober. Klik hier om in te schrijven via www.toernooi.nl.
Hoe werkt het? Je kunt je inschrijven met een vaste partner voor de categorie HD of DD. Als de inschrijvingsdatum is verlopen worden alle koppels, op speelsterkte, verdeelt in poules van 3. Elke dinsdagavond zullen dan een aantal poules helemaal worden gespeeld. Dit betekent dat elk koppel dan 2 wedstrijden van 40 minuten zal spelen. De eerste wedstrijden beginnen om 19.10 uur en de laatste wedstrijden om (voorlopig) 22.10 uur. Aan het einde van de avond, als alle wedstrijden in een poule gespeeld zijn, wordt de eindstand in de poule bepaald. De nummer 1 van de poule promoveert (gaat een poule hoger) en de nummer 3 degradeert (gaat een poule lager). De nummer 2 blijft in dezelfde poule staan. Je moet gebruik maken van eigen ballen en bij elke wedstrijd worden de games doorgeteld (bijvoorbeeld 10-8 als eindstand). De wedstrijden kunnen niet worden verzet. Als je (door onvoorziene omstandigheden) niet kan dien je zelf een invaller te regelen (bij voorkeur van eigen speelsterkte of lager).
De poule indeling en speeltijden (voor de 1e speeldag) en de speeldagen voor de gehele winterperiode worden dan uiterlijk dinsdag 9 oktober bekend gemaakt. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal iedereen naar verwachting om de week spelen. Uiterlijk de zondag na de dinsdag dat er gespeeld is, zullen de speeltijden voor de week erop bekend zijn.


 Als er vragen zijn dan kun je contact opnemen met Erik van den Eijnde, telefoon 06-20861770 / 0492-367700 of erik@vdeijnde.nl.


  


De GD competitie op zondag(ochtend).
Aan deze GD competitie kunnen alle leden deelnemen van de tennisverenigingen van de gemeente Gemert-Bakel. Je geeft je als koppel op en er wordt dan (normaal gesproken) ingedeeld in poules van 7 koppels. Dit zodat je dan 6 wedstrijden speelt gedurende de winter. De wedstrijden worden niet alleen in Gemert gespeeld maar ook op de banen van de andere verenigingen. Te zijner tijd wordt bekend gemaakt welke wedstrijden waar gespeeld worden (per dag zoveel mogelijk op 1 of 2 tennisparken). Er worden elke wedstrijd 2 sets gespeeld waarbij bij gelijke stand een beslissende supertiebreak wordt gespeeld. De eindstand in de poule wordt bepaald op basis van het aantal behaalde wedstrijdpunten (2 punten bij winst, 0 punten bij verlies). De wedstrijden worden gespeeld op zondag om 09.30 / 10.45 / 12.00 uur en kunnen NIET worden verzet – invaller regelen kan wel maar deze moet dan van een gelijk of lagere speelsterkte zijn.


 Klik hier om je in te schrijven. Inschrijven kan t/m zondag 20 oktober as! Hier staat ook het volledige reglement. Als er vragen zijn dan kun je contact opnemen met Erik van den Eijnde, telefoon 06-20861770 / 0492-367700 of erik@vdeijnde.nl.

De befaamde wintercompetitie samen met Beek en Donk en Aarle-Rixtel.
Eind oktober zullen de eerste wedstrijden weer gespeeld gaan worden in twee speelrondes tot eind maart 2020. Klik op de volgende link om je direct in te schrijven : toernooi.nl - wintercompetitie. Je kunt je ook inschrijven via de websites van een van de drie organiserende verenigingen.
We hopen dat jullie weer meedoen. GLTV  -  't Slotje  -  LTV de Hut
 PS. Indien er nog vragen zijn kun je altijd mailen naar wc_planning@ltvdehut.nl of erik@vdeijnde.nl