Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Straalbedrijf Asten
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Top-2000 Oliebollentoernooi 28 december
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. zomer dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen jeugd 2019
Jaarkalender 2019
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Adri Landwier nieuwe trainer bij GLTV.

Met ingang van het nieuwe trainingsjaar dat 1 oktober a.s. start worden de  trainingen verzorgd door twee trainers van Sport Events Tom Linssen en Adri Landwier.


Tom Linssen, die eerder de gehele trainingen van GLTV verzorgde, heeft per 1 oktober a.s. een baan als buurtsportcoach aanvaard. Hierdoor kan hij nog slechts de trainingen verzorgen op donderdag en vrijdag.


Adri Landwier is nieuw bij GLTV en gaat de traingen op maandag en dinsdag verzorgen zowel voor junioren als senioren. Adri is geboren op Curacao, is 51 jaar oud en woont in Geldrop. Adri is sedert 1992 full-time tennistrainer/coach en beschikt over de A- en B-licentie. Hij geeft training aan spelers van alle leeftijden van beginnend niveau tot niveau 4/3. Hij begeleidt tennisteams tijdens de competitie(s) en ook individuele spelers tijdens toernooien. Daarnaast ondersteunt Adri verenigingen waar dat wordt gevraagd en wat tot zijn mogelijkheden behoort. Adri heeft bij diverse tennisverenigingen de trainingen verzorgd. Adri is bereikbaar via telefoonnummer 06-43751215 en e-mail a3landwier@gmail.com.