Supergaaf GLTV feest

Zaterdag 11 september stond er sinds lange tijd weer eens een feestje op het programma bij GLTV. Met meer dan 200 proef- en zomerleden is het leuk om de positieve, enthousiaste sfeer die er bij GLTV heerst, met een feestje te benadrukken. 
 
Er was een prachtige feestlokatie gecreëerd, compleet met tent, bar, dansvloer, vuurkorven, en sfeervolle verlichting. Rond 18.00 uur waren de meeste van de 200 gasten binnen, nadat ze allemaal gescand waren om te voldoen aan de geldende corona regels. 
 
De avond begon met een aantal tennis en padel demo’s, waarin toptalenten van zowel binnen als buiten de vereniging lieten zien hoe leuk beide takken van sport zijn. Daarna werden alle toeschouwers naar de tent toe getrokken bij het horen van de eerste klanken van de superleuke, talentvolle coverband Carbon Castle. Tegelijkertijd werd het BBQ buffet geopend.
Wat was alles goed georganiseerd! De band was goed, het eten was fantastisch en met de DJ’s Jochem en Hans van der Steen werd het feestje tot middernacht compleet gemaakt.
 
Het publiek bestond mooi genoeg uit een gemêleerd gezelschap van jong tot oud, en het was ook zowel jong als oud die niet meer van de dansvloer weg te slaan waren om nog wat dans moves te laten zien! Na een ruim Brabants kwartiertje kwam de avond tot zijn einde. 
Wat een mooi feestje was het!
Fantastisch georganiseerd door een enthousiast groepje leden onder leiding van Roël Hoppezak, complimenten daarvoor! Absoluut voor herhaling vatbaar!