Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Louis Huisman & Zn BV
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
Senioren
Junioren
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
HD/DD comp. winter dinsdag
Clubkampioenschappen 2018
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Comm. toern.
Wintercompetitie B&D / AR / G
Evenementen Junioren
Tentennis
Clubkampioenschappen jeugd
Open jeugdtoernooi - geel/groen
Open jeugdtoernooi - rood/oranje
Jaarkalender 2017
Bekijk baanindeling
Activiteiten - Senioren

Voor een overzicht van alle activiteiten voor 2017 download de activiteitenagenda.Download Activiteitenagenda GLTV 2017

 
De linken die hieronder bij de activiteiten staan gaan of naar het ´nieuwste´ toernooi of als de inschrijving hiervoor nog niet open is naar de laatste keer dat het toernooi is georganiseerd.

Tossen - woensdagochtend / dinsdagavond / vrijdagochtend - beginners / recreanten / gevorderden
Bedoeld voor iedereen met willekeurige speelsterkte en leeftijd. Inschrijven hoeft niet, men kan komen en gaan wanneer men wil. Indeling van de wedstrijden (dubbels) door de organsatie waarbij rekening wordt gehouden met de speelsterkte. Woensdag- en vrijdagochtend van 09.30 - 12.00 uur en dinsdagavond vanaf 19.30 uur.

Gezelligheidsactiviteiten / thematoernooien - beginners / recreanten / gevorderden
Bedoeld voor iedereen met willekeuringe speelsterkte en leeftijd. Het op de vroege avond in een gezellige (thema)sfeer tennissen van wedstrijden wordt gecombineerd met naderhand een gezellige (thema)avond. De data worden in de loop van het jaar gekozen en via deze website en/of de mail bekend gemaakt. Inschrijven kan via inschrijfformulieren en/of op het publicatiebord in het tennispaviljoen. Indeling van de wedstrijden (dubbels) door de organisatie door te tossen of een vooraf gemaakt wedstrijdschema. Voorbeelden van dergelijke toernooien zijn o.a. het Swinggg toernooi op 1 april,  uitwisseling met TV De Mortel en TV Handel op (voorlopig) 7 juli en het oliebollentoernooi op (voorlopig) 29 december. 


Clubkampioenschappen (alle categorieën) - 7 t/m 19 maart - recreanten / gevorderden
Bedoeld voor iedereen met een willekeurige speelsterkte en leeftijd om te bepalen wie de beste tennisser / tennisster van de club is in de diverse categorieën. Inschrijven via internet. Deelnemers worden op speelsterkte ingedeeld (actuele rating) en inschrijving is mogelijk in maximaal 2 onderdelen. Indeling van de wedstrijden door de organisatie door een vooraf gemaakt wedstrijdschema (poules en of afvalschema). Inschrijving sluit op zondag 19 februari. Dit telt mee voor de actuele rating.

Interne damescompetitie - woensdagochtend - 3 mei t/m 27 september 2017 (buiten) en 4 oktober 2017 t/m 25 april 2018 (binnen) - beginners / recreanten / gevorderden
Bedoeld voor alle dames met een willekeurige speelsterkte en leeftijd. Inschrijven via inschrijfformulier in de kwebbel. Indeling van de wedstrijden (dubbels) door de organisatie door een vooraf gemaakt wedstrijdschema. Elke woensdagochtend van 09.00 - 12.00 uur behalve tijdens de kindervakanties. In de zomer op de buitenbanen van GLTV, in de winter op de binnenbanen van Fitland (vergoeding betalen). Voor meer informatie Marja Gruijters, telefoon 0492-364045 en e-mail marjagruijters@msn.com. Inschrijving voor buiten sluit op 31 maart en voor binnen op 31 augustus.

Open Albert Heijn Commanderije Toernooi - 19 t/m 27 augustus - gevorderden
Bedoeld voor de gevorderde tennisser met een willekeurige speelsterkte en leeftijd (ook voor KNLTB leden buiten GLTV). Inschrijven via internet. Deelname is mogelijk aan herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de open categorie en 25+ categorie. Deelnemers worden op speelsterkte ingedeelte en inschrijving is mogelijk in maximaal 2 onderdelen. Indeling van de wedstrijden door de organisatie door een vooraf gemaakt wedstrijdschema (poules en of afvalschema). U dient hiervoor inscrijfgeld te betalen. Inschrijving sluit op zondag 6 augustus. Dit is een officieel KNLTB toernooi en telt mee voor de actuele rating.

Externe wintercomp. 't Slotje / GLTV / De Hut - 17 oktober 2016 t/m 16 maart 2017 en 23 oktober 2017 t/m 15 maart 2018 - recreanten / gevorderden
Bedoeld voor iedereen met een willekeurige speelsterkte en leeftijd (ook voor KNLTB leden buiten GLTV). Inschrijven via internet. Deelname is mogelijk aan herenenkel, damesenkel, herendubbel, damesdubbel, gemengd dubbel, team heren / dames / gemengd op de op het inschrijfformulier aangegeven dagen in de week. Deelnemers worden op speelsterkte ingedeelte. Indeling van de wedstrijden door de organisatie door een vooraf gemaakt wedstrijdschema (poules). Wedstrijden worden, afhankelijk van de categorie waar u heeft ingeschreven en de op deze dag door de verenigingen beschikbaar gestelde banen, gespeeld op de tennisbanen van GLTV (Gemert), De Hut (Aarle-Rixtel) of 't Slotje (Beek en Donk). Inschrijving sluit maandag 11 september.