Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Elco Cultuur Technisch Werk
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
Algemeen
Indeling Senioren
Indeling Junioren
Uitslagen
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Clubkampioenschappen 2020
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen 2019
Jaarkalender 2019
Open jeugd toernooi
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Competitie junioren en senioren

Er zijn gedurende het jaar 2 competities die georganiseerd worden door de KNLTB:
- in de periode april / mei / juni de voorjaarscompetitie;
- in augustus / september / oktober de najaarscompetitie;

Voor al deze competities komt er, als men zich hiervoor kan inschrijven, bericht via de mail met de voor deze competitie bestemde gegevens met o.a. welke competitiesoorten mogelijk zijn, een inschrijfformulier en een sluitingsdatum voor de inschrijving voor deze competitie.

Op de andere pagina's die je kunt selecteren bij de competitie zie je de indelingen van de competitieteams staan van de senioren en junioren van de competitie die op dit moment gaat beginnen / loopt / net afgelopen is en kun je naar de indeling / uitslagen kijken van de competitie.

Voorjaarscompetite - april t/m juni
De inschrijving voor de voorjaarscompetitie voor de senioren wordt per email bekend gemaakt. Voor meer informatie kun je terecht bij onze competitieleider Harriëtte van Alphen, tel. 06-18223656, email h.v.alphen19@gmail.com. Voor meer informatie voor de jeugdcompetitie kun je contact opnemen met Tom Linssen, tel. 06-48221205, email tom_linssen@hotmail.com.Najaarscompetitie - september/oktober
De inschrijving voor de najaarscompetitie wordt per email bekend gemaakt. Voor meer informatie kun je terecht bij onze competitieleider Harriëtte van Alphen, tel. 06-18223656, email h.v.alphen19@gmail.com. Voor meer informatie over jeugdcompetitie kun je contact opnemen met Tom Linssen, tel. 06-48221205, email tom_linssen@hotmail.com.