Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
VitaForum
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Top-2000 Oliebollentoernooi 28 december
Clubkampioenschappen 2018
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Comm. toern.
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Tentennis
Clubkampioenschappen jeugd
Open jeugdtoernooi - geel/groen
Open jeugdtoernooi - rood/oranje
Jaarkalender 2018
Bekijk baanindeling
Schrijf je in voor de clubkampioenschappen

De inschrijving voor de clubkampioenschappen senioren is geopend. We zullen dit jaar wederom alle categorieën tegelijkertijd spelen (HE / DE / HD / DD / GD) en wel van dinsdag 20 maart t/m vrijdag 30 maart. De (halve) finales zullen worden gespeeld op donderdag 29 en vrijdag 30 maart. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 4 maart.

Klik hier om in te schrijven.


Er zal, net zoals voorgaande jaren, weer gespeeld worden op actuele rating. Er is dus geen poule indeling op speelsterkte maar een poule indeling op actuele rating. Op basis van de actuele rating zal er een schifting worden gemaakt in de deelnemers. Dit betekent dat je in elke categorië maar 1 keer kan inschrijven.


Je actuele rating is de rating die je op een bepaald moment hebt en deze rating wordt bepaald door je resultaten in wedstrijden die meetellen voor het DSS (oftewel Dynamisch Speelsterkte Systeem). Dit zijn bijvoorbeeld wedstrijden in officiële KNLTB toernooien of KNLTB competities en bij ons ook de wedstrijden voor de clubkampioenschappen.


Als er vragen zijn dan kun je contact opnemen met Erik van den Eijnde, telefoon 0492-367700 / 06-20861770 of erik@vdeijnde.nl.