Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Louis Huisman & Zn BV
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Top-2000 Oliebollentoernooi 28 december
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Comm. toern.
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. zomer dinsdag
Evenementen Junioren
Jaarkalender 2019
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Schrijf je in voor de HD/DD comp. zomer dinsdag

Beste leden,


na het succes afgelopen winter van de interne HD / DD competitie samen met De Mortel en Handel willen we in de zomer ook weer een interne competitie organiseren. Deze keer echter net iets anders en in eerste instantie alleen voor leden van GLTV.


Je schrijft je alleen in voor deze HD / DD competitie (dus niet als koppel). Op basis van je (actuele) rating wordt je dan ingedeeld in een groep van (zoveel mogelijk) gelijke sterkte. En wij, als organisatie, bepalen elke speelronde met welke persoon uit deze groep je op een dinsdagavond samen een koppel vormt en tegen wie uit dezelfde gorpe je speelt. De opzet is hierbij dus dat je elke speelronde met een andere partner speelt van gelijke speelsterkte tegen een koppel van gelijke speelsterkte uit dezelfde groep. Hiervan zullen geen uitslagen / standen worden bijgehouden en er is ook geen promotie / degradatie mogelijk (of het moet blijken dat iemand echt te sterk of te zwak is voor een groep).


De competitie zal beginnen op dinsdag 29 mei en daarna tennis je dan om de 2 weken op dinsdagavond. Andere speeldata zijn dus 12 juni, 26 juni en 10 juli. Elke avond speel je één wedstrijd van 1 uur. Er zal gespeeld worden om 19.15 uur, 20.15 uur en 21.15 uur. Bij meer dan 40 inschrijvingen wordt er of ook op de andere dinsdagen gespeeld (5 juni, 19 juni en 3 juli), wordt de speeltijd verkort naar 45 minuten (waardoor er 4 ronden gespeeld kunnen worden namelijk 19.15 uur, 20.00 uur, 20.45 uur en 21.30 uur) of speel je 2 keerin de 3 weken. Een week van te voren zal de indeling bekend worden gemaakt en ontvang je een mail hoe laat je moet spelen en kun je ook op internet (www.toernooi.nl) kijken met wie je dan speelt en op welke baan. Kun je helaas niet spelen dan dien je zelf voor een vervanger te zorgen van gelijke speelsterkte.


Je kunt je inschrijven door te klikken op "HD/DD comp. zomer dinsdag" bij de "Evenementen senioren" links in het midden van de home pagina. Inschrijven kan tot en met zondag 20 mei.


Als er nog vragen zijn dan hoor ik het graag (erik@vdeijnde.nl / 0492-367700 / 06-20861770).


PS. Als de competitie voor de vakantieperiodegoed bevalt, willen we na de vakantieperiode ook weer een aantal speelronde inplannen. Te zijner tijd zal je hiervan op de hoogte gesteld worden.


Met vriendelijke groeten,
Namens de seniorencommissie van GLTV


Erik van den Eijnde