Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Vogels Autobedrijf BV
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Top-2000 Oliebollentoernooi 28 december
Clubkampioenschappen 2019
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. zomer dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen jeugd 2019
Jaarkalender 2019
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
Schrijf je in voor de

Beste leden,

doe weer mee met de interne HD en DD competitie gedurende de winterperiode! Net zoals vorig jaar kunnen ook de leden van TV De Mortel en TC Handel zich hiervoor inschrijven. De competitie zal op dinsdagavond van 16 oktober 2018 t/m 19 maart 2019 gespeeld worden op de banen van GLTV.

Hoe werkt het? Je kunt je inschrijven met een vaste partner voor de categorie HD of DD. Als de inschrijvingsdatum is verlopen worden alle koppels, op speelsterkte, verdeelt in poules van 3. Elke dinsdagavond zullen dan een aantal poules helemaal worden gespeeld. Dit betekent dat elk  koppel dan 2 wedstrijden van 40 minuten zal spelen. De eerste wedstrijden beginnen om 19.10 uur en de laatste wedstrijden om (voorlopig) 22.10 uur. Aan het einde van de avond, als alle wedstrijden in een poule zijn gespeeld, wordt de eindstand in de poule bepaald. De nummer 1 van de poule promoveert (gaat een poule hoger) en de nummer 3 degradeert (gaat een poule lager). De nummer 2 blijft in dezelfde poule staan. Je moet gebruik maken van eigen ballen en bij elke wedstrijd worden de games doorgeteld (bijvoorbeeld 10-8 als eindstand). De wedstrijden kunnen NIET worden verzet. Als je (door onvoorziene omstandigheden) niet kan dien je zelf een invaller te regelen (bij voorkeur van eigen speelsterkte of lager).

De poule indeling en speeltijden (voor de 1e speeldag) en de speeldagen voor de gehele winterperiode worden dan uiterlijk dinsdag 9 oktober bekend gemaakt. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal iedereen naar verwachting om de week spelen. Uiterlijk de zondag na de dinsdag dat er gespeeld is, zullen de speeltijden voor de week erop bekend zijn.

Schrijf je in door te klikken op de link "HD / DD comp. winter dinsdag" links op de pagina in het midden bij "Evenementen senioren". Inschrijven kan tot en met zondag 30 september.

Als er vragen zijn kun je contact opnemen met Erik van den Eijnde, telefoon 06-20861770 / 0492-367700 of erik@vdeijnde.nl.

PS. Binnenkort ontvangne jullie ook bericht over de GD wintercompetitie Gemert Bakel op zondag(ochtend) - deze gaat ook door!