Info over GLTV | Lidmaatschap | Sponsors | Contact
Autoschade Restauratie Brouwers
    Home
    Nieuws
    Foto's
    Bestuur / Commisies
    Activiteiten
    Competitie
    Training
    Bardienst
 
Evenementen Senioren
KNLTB competitie
Clubkampioenschappen 2020
GD comp. winter zondag
Open Albert Heijn Gemert
Wintercompetitie B&D / AR / G
HD/DD comp. winter dinsdag
Evenementen Junioren
Clubkampioenschappen 2019
Jaarkalender 2019
Open jeugd toernooi
Competitie voorjaar 2019
Bekijk baanindeling
28 december: TOP 2000 Oliebollentoernooi
Vrijdag 28 december sluiten wij het tennisjaar 2018 af met een supergezellig toernooi voor alle seniorleden. Mix-tennis, top-muziek, goede voornemens, afstand nemen van slechte gebruiken en.... oliebollen! Héél veel oliebollen! En erwtensoep! En Glühwein!

Vanaf 17:00 uur ontvangen wij graag alle deelnemers. Er volgen de gebruikelijke potjes dubbelspel en daarna draaien we de muziek die jij hebt uitgekozen: onze eigen TOP 2000 samengesteld op basis van jouw eigen favoriete top 3 aller tijden.

Doe gezellig mee en schrijf je vóór 25 december in. Op het prikbord in het paviljoen hangen intekenlijsten. Natuurlijk kun je jezelf ook inschrijven per mail. Stuur jouw inschrijving naar roel@hoppezak.eu Vergeet niet jouw favoriete top-3 bij te voegen!

Vermeld bij inschrijving jouw naam, speelsterkte, telefoonnummer en mailadres. Wil je graag met een eigen gekozen partner spelen? Geef dat dan even aan bij de inschrijving. Geen partner? Dan koppelen wij je aan iemand. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per persoon. Dit bedrag bij voorkeur pinnen in de kantine op de avond zelf. Oliebollen, heerlijke erwtensoep en Glühwein zijn bij de prijs inbegrepen!

Reclame maken mag! Download de leaflet en hang 'm op!

Download leaflet TOP-2000 Olliebollentoernooi